reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja czekam to wezmę chętnie ...

Anastazja - ja mogę wziąć tą twoją @, bo i tak nic innego mnie w tym cyklu nie czeka.

Czarna - ano leci ten czas. Ani się obejrzę, jak tylko sufit będę oglądała :-D

A bierzta całą :-):-):-) Ja jej nie chcę , jak to się oddaje ? :-D:-D
Ja mam pierogi z borówkami - ręcznie robione przez mnie :-p a na obiadokolacje zupa kalafiorowa była , ale mam ochotę na coś nie zdrowego, jakiegoś hamburgera czy cuś takiego :-p
Nie schizować - trzymać się dzielnie :tak:

Anastazja a nie przyjechalabys zrobic mi kilka????
Ja kiedys upychalam @ Zjoli na wszystkich watkach, ale i tak dooopa z tego wyszla:-(

Zjola swieczke mi zepsul;-)

ja nie mam ani jednego, ani drugiego...to kiedy moge wpadac????;-)

dziewczynki spadam, zegnam sie z wami ozieble, bo cieplo mi nie przejdzie przez klawi£$%&&&$$%&/&.......a nie mowilam??

Ostatnia edycja:
Gatto - ty już wpadłaś i jeszcze Ci mało?

Co do upychania @, to rzeczywiście nie działa niestety, a tyle trudu sobie zadałaś i bliźniaki miały być. Za to dobrze upchnęłaś :-D swoją

Wy znowu o jedzeniu, a ja byłam na shoppingu i oczywiście zkusiłam się na maca:zawstydzona/y:
Zaczęły się przeceny więc zakupiłam miętową sukienkę i szpilki. Tylko fryzjer mi został i będę gotowa na weselicho:-p:-D
Miłego wieczoru kobitki;-)

reklama
hmmm.... Magdalena miętowa sukieneczka.. mi też się marzy... A żeby mieć choć namiastkę to kupiłam ostatnio bluzeczkę w tym kolorze bez przymierzania... w domu okazała się za duża.. Wieć nadal nic miętowego nie mam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry