reklama

Odskocznia;))))

Zjola taaa, wpadlam w kompot chyba.......a swoich nie zdazylam upchnac, bo sie kompotem zajelam i widzisz co wyszlo????

Magdalena gdzie kupilas mietowa sukienke, daj zdjecie....plissss:zawstydzona/y:

Aniunnia a nie dalo sie wymienic na mniejsza???

reklama
Witajcie babolki witam się z kawusią i muzyczką ,coś się muzykalna zrobiłam ostatnio...
włączyłam sobie łzy moje ulubione utworki mam i słucham
a tak poza tym zbieram się żeby pościelić łóżko.
Złożyłam cv w jednym sklepie i czekam co będzie.

Gatto w tym problem, że ja ją kupiłam w Kielcach... A tam mam z 70 km... Co prawda dzis pojadę z kolezanka ( o ile na wizycie będzie dobrze), bo ona jedzie i mnie podwiezie do lekarza a potem shopping, ale bluzeczka kosztowala 19,90 na przecenie wiec szkoda zachodu.. Z resztą moze jeszcze urosnę troszkę... Nie?

Kobietka trzymam kciuki, żebyś wreszcie dostała fajną i dobrą pracę...

Aniunnia- nie dziękuję ,żeby nie zapeszyć :)
jestem już tak zdesperowana ,że wszystko chyba bym wzięła tym razem to delikatesy zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.
Zjola- z tyloma kciukami w końcu się uda :)
tak w ogóle to dzięki ,że jesteście dziewczynki można się Wam wyżalić pogadać i w ogóle fajnie tu mamy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietko - pewnie, ze fajnie a poza tym możemy paplać o byle czym, nie tylko o kłopotach, co akurat mnie strasznie dołuje. Dobrze jest czasami ożywić watek dowcipami :rofl2:

Witam :-)
Aniunia jak będziesz kiedyś w Kielcach to przy okazji sobie możesz wymienić, co z tego że była tania, ważne aby pasowała:tak:
Gatto kupiłam w zarze na wyprzedaży, jak wrócę do domku to wstawię fotkę, to bardzo prosta ołówkowa sukienka na jedno ramię.
Kobietko trzymam kciukasy za pracę:tak:
Ziola odebrałaś już prawko na motor?

Cześć Madziu - jeszcze nie. Sprawdzałam w necie i sprawa jest w toku. Powiedzieli, ze prawko będzie od 3 do 4 tygodni po egzaminie a egzamin miałam 20 czerwca, to dzisiaj mija 3 tygodnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry