reklama

Odskocznia;))))

reklama
emka - gratuluję , cicha woda a tu taka wiadomość :-)
kłaczek - ale ekspresowo ;-) Gratulacje ogromne :-)

Ja wpadłam tylko zobaczyć co u Was i spadam , nie wiem na jak długo ,bo dopadły mnie złe myśli, masakra - pobeczałam się wczoraj, dzisiaj trochę lepiej. Mówią że pieniadze szczęście nie dają - ale ich brak prowadzi do kłótni w małżeństwie :-( Wczoraj to się czułam jak gorszy egzemplarz kobiety/żony/ człowieka - dzisiaj trzeba się pozbierać, wziaść dooopę w ręcę i zap''''' - więc tak też robię:tak: Buziaki :*

emka co za cudowne wiadomości.. Grarulacje i byle do przodu.. Ja Ci przepowiadam... Będzie dobrze..
Anastazja to pewnie przez tą pogodę , brzydko, szaro i ponuro dlatego Cię złe myśli dopadają.. No to w takim razie oby słońce powróciło...

Dzisiaj tak lało z rana, że autem pod pracę musiałam podjechać i z niego wysiąść nie mogłam..
z Wieści od lekarza: Zostały mi jeszcze dwie wizyty a potem mogę rodzić jak to określiła i nie będzie źle.. Zmieniła mi znowu zelazo i dodała rutinoscorbin i folic.. Mowi, ze nie ma tragedii z ta hemoglobina, bo zelazo wysokie.. Z dzidzią ok... Głowką jest do dołu...Waży już prawie kilogram
biggrin.gif
Pytałam o fryzjera... Mowi, że są dwie szkoły.. Jedni pozwalaja inni odradzaja.. Troche pogadałymsy o tym i stwierdziłam, że jakoś wytrzymam...

kobietka i zero normalnych fajek? Ja to ciąglę się denerwuję, bo mój mąż podobno rzucił fajki od operacji czyli od lutego... Aż w końcu go przyłapałam na paleniu i to już nie raz.. Czemu tak mnie okłamywał? :-(
Zjola nie daj się prosić na każdym wątku.. Mów szybciutko , bo mam kilka pomysłów..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry