reklama

Odskocznia;))))

witam sie i tutaj.

i co ja juz widze????? emka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ty tez?????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: no nareszcie kurcze blaszka no dziewczyny jestem z was dumna:tak: u nas tez do 3 razy sztuka i widzisz jak ladnie rosniemy;-)

reklama
Zjola ja piernicze... Toż to w szoku jestem... Ale powiem Ci, że jak dzis napisalas to pierwsze o czym pomyślałam to o drugiej kresce.. A zes nawet nikomu ani mru mru... Ależ się ciesze :-):-):-)

Zjola- teraz ja jestem w szoku:szok:, ale super niespodziankę nam zrobiłaś , kochana tulę mocno nic się nie bój będzie dobrze musi być :-):-D:tak:

Dzięki babeczki :) Właśnie dziewczyny z weteranek mi uświadomiły, że moje dwa poprzednie poronienia były przed histeroskopią, kiedy miałam zrosty a gin mówił, że one przeszkadzają rozwojowi ciąży. Teraz zrostów nie ma więc jest nadzieja.

zjolajak mężu zobaczy sms to chyba nie wytrzyma tam w tej delegacji.ja to czuję ,że będzie dobrze.Jejku a tak niedawno piałaś,że nic z tego itp a tu już komóreczki ładnie się wiązały :tak:dbaj o siebie.
Każdy wpis od Was z taką wiadomością powoduje,że oczy mi się pocą ze szczęścia.super:-)

reklama
M już wie, ale porozumiewamy się tylko smsowo i to też bardzo ograniczenie, bo to strasznie drogo wychodzi. Jutro będziemy gadać an skype. Dzisiaj nie da rady :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry