reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-) dzień dobry, witam się z Wami z rana :baffled: pochmurno ale czemu mnie to nie dziwi :-):-) haha, wczoraj do Was już nie zajrzałam bo miałam kilka spraw do pozałatwiania, a dziś odbieram wyniki TSH od którego wszystko zależy ... HELP :-)

Buziaki dziewczyny :-)

Kłaczek i weź tu idź sama na spacer z takim wozem... Ciekawe jak to moja mama rozwiązała.. Kiedy urodziły się moje siostry bliźniaczki ja miałam wtedy 11 miesięcy..

Czesc Dziewczyny:-)

Melduje ze chyba od dzisiaj rana rozpoczelismy staranka:zawstydzona/y:a raczej postanowilismy nie przeszkadzac naturze i w pelni cieszyc sie przytulankami;-)co ma byc to bedzie:-)mielismy czekac az prawko zrobie ale sa rzeczy wazne i wazniejsze bez prawka tez da sie zyc a bez dzidzi niebardzo:tak:Poza tym mamy z J urlop a pogoda do doopy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aaaaaa ale ze mnie niekulturalne bydlatko:zawstydzona/y:tak tylko o sobie...wybaczcie:sorry::sorry:czytam Was regularnie tylko weny brak pozdrawiam Ciezaroweczki, Staraczki i wszystkie wszystkie Dziewczyny z forum buziam :*

Ostatnia edycja:
Wiem jak ja rozwiazalam bliznieta i 15 miesieczna corke. Mialam duzy wozek gondolowy - wtedy byly spore, a ten w ogole byl dlugi nawet jak na owe czasy i wysoki, taki jeszcze na rzemiennych paskach zawieszony. Wiec blizniaki "na waleta" do gondoli, a cora pod wozek do koszyka na zakupy. Koszyk byl metalowy, wiec dostala miekka podkladke pod dupcie i poduszke zeby sie mogla oprzec, a wozek byl dosc wysoki, zeby swobodnie siedziala. I git. Tyle ze ludzie sie namietnie pytali czemu woze dziecko "nogami do przodu" bo nie zawsze od razu widzieli ze drugie jest i lezy normalnie, za to gebule "waleta" widzieli od razu, a jak sie cora z dolu odezwala to juz byl szok. Tyle ze przejezdzila z pol roku, a potem zaczela chodzic przy blizniaczej spacerowce. I dalo rade.

Kłaczek no to znalazłaś dobre rozwiązanie :-)

Ja właśnie składam zaproszenia ślubne mojej siostry... Muszę zaadresować koperty.. Poskładać zaproszenia, zawiązać kokardki i przykleić takie kamyczki.. Już mnie ręka boli.. a gdzie tam koniec.. Co najlepsze wesele jest jakies 2 tyg po moim porodzie, więc nawet na nim nie będę:-(

dziewczyny udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
yes2.gif
laugh.gif
laugh.gif

TSH miało być poniżej 2 !!!!!!!!! i mam 1,91 !!!!!!!! więc możemy się starać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

reklama
Witam kobietki,
śmigam zaraz do pracy, buziam nasze ciężaróweczki i trzymam kciuki za staraczki &&&&&

zjola spokojnie, będzie dobrze, zobaczysz :tak:
motylku super a więc do dzieła

ja raczek lipcowy :-D więc też trygon wodny :tak:

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry