reklama

Odskocznia;))))

reklama
butterfly21 to super extraaaa :tak::-D czyli przechodzicie to przyjemniejszego etapu :)3mam kciuki
zjolaBĘDZIE dobrze jeszcze dwa dni i się upewnisz ,że będzie dobrze,jak narazie postaraj się być spokojna,wiem że to może być trudne,ja przeszłam jedno poronienie a już myslę,co będzie jak znowu bedę w ciąży,ale dla naszego zdrowia i maluszka musimy zachować spokój.Życzę Tobie tego i trzymam cały czas za wszystkie oczekujące i starające &&&&&&&&&&&

heja kochane aniunnia teraz bede miec wiecej czasu zeby z wami popisać,jak u ciebie samopoczucie?;-)elka idzie sie usmiac uwielbiam czytac twoje posty:-Dno to kochana nie ma nic lepszego jak spedzony urlop w lozeczku z M:tak:gatto musi zlecieć niestety cos za cos zeby sobie polepszyc:tak:.butterfly to super trzymam kciuki obys jak najszybciej zafasolkowała &&&&&&&&&&&&&& emka co tam????buziaki:*:*:*:*

Pozdrawiam was wszystkie kochane:-)

Motyleczku superasne informacje nam tu przesylasz...teraz tylko M za...uszy i do roboty;-)jak najszybszego zakielkowania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Angel co racja to racja...hmmmm caly urlop w lozku to by moje nogi sie nie poznaly po tak dlugiej rozlace:-p:-p:-p juz nie mowie o chodzeniu;-)

Jakas dziwna ta pogoda u mnie...czasem slonce czasem deszcz no wariacja jakas:szok::szok:

Hejka ! Wyjazd do Bochni do kopalni zaliczony, i pomyślec ze kiedys sól była taka cenna .
Normalnie nie mam o czym pisac:-p:-p
Emka kiedy do gina idziesz?
Gatto hej!
Anunnia to juz 28 tc, szybciiutko leci
karola buziaki.
Dla całej reszty równiez.

Ostatnia edycja:
aniunna to fakt dla ciezarnych upaly sa paskudne wrecz nie do wytrzymania:tak:u nas tez caly czas pochmurnie raz wiatr raz deszcz kto to widzial zeby w lato bylo 15stopni,a tu juz praktycznie koniec lipca:-(anulka na wczasach bylas? robilas wloski na braz?buziaki:*

angel buziaki! a no nie robiłam jeszcze bo tak mam zamiar po wyplacie małżonka zrobic,ale to juz bankowo bo jak patrze na moje sianko na zdjeciach ktore nie farbowane robi sie żółte to musze cos z tym zrobić. Na jednodniowym wypadzie byłam , wczasy chyba w tym roku mnie ominą. A Ty robiłas wlosy?

reklama
wlasnie nie robilam odpoczywaja sobie mam chyba 3cm odrost ale narazie mi tak nie przeszkadza,nawet nie chce mi sie isc do fryca nie wiem co sie dzieje chyba starosc albo lenistwo:szok::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry