Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gorzej jak się człowiek zatrzyma, no chyba że doszedł psychicznie, a czy Ja dobrze kojarzę że Tyś ciężarna?;-)
ale pozytywne myślenie zbawi świat 
Powiem tak, jak byłam w ciąży to nie wiedziałam co mi może grozić i jak w 9 tyg zaczęłam plamic i trafiłam do szpitala to grzecznie leżałam o nic się nie pytając, a w między czasie miałam normalnie potop jak okres
ale myślałam sobie - spoko , przecież jestem w szpitalu to wiedzą co robić
USG robili mi tylko 1 dnia , chyba 3 i ostatniego
Żyłam w błogiej nieświadomości - ale też mi nic nie bolało. Za to teraz gdybym nie daj Boże trafiła do szpitala z plamieniem , bym pewnie lekarzy zamęczyła
Reasumując - lepiej nic nie wiedzieć i myśleć że tak powinno być 
A pracowałaś legalnie na etacie - bo to i akurat umknęło, ale i tak - jesteście tam 4 lata, a już Was stać i co najważniejsze Wam przyznali kredyt - Wam zaufali. My mamy mieszkanie własnościowe i jak chcieliśmy wziąć kredyt na 10% wartości mieszkania to musieliśmy przedstawić dokumenty o dochodach o tym i o tamtym. Więc jakbym poszła teraz brać kredyt na mieszkanie, to pomimo że oboje pracujemy i mamy własne mieszkanie to i tak byśmy nie dostali kredytu pod następne mieszkanie - inna sprawa że u nas chyba 10% nie wystarczy - ale tutaj mogę się mylić, jakby co to w BIKu mamy idealną "przeszłość" bo na raty trochę rzeczy wzięte i spłacone przed czasem, tak samo jak małe pożyczki
Życie wszędzie jest ciężkie , ale w niektórych krajach łatwiejsze - u Was większe zarobki - ale od razu słyszę że droższe życie, może i tak - ale ubrania macie dużo tańsze na wyprzedażach
czy się mylę ?
To tak samo jak porównać Kraków i Warszawę - wszyscy krzyczą że w Warszawie droższe jest życie, ale jak się idzie na głupie piwo do knajpy to prawie o połowę jest taniej
Z Kraku na rynku piwo za 12,9 

jak cie kopne w tylek to ci sie wyprostuje ten znak zapytania!!!!!!!Ciężarna,ale ze znakiem zapytania,małe komplikacje niestety,więc co i jak dowiem się dopiero na wizycie za tydzieńMi to moje adhd bardzo szybko naprostowało psychikę...;-)