kobietko no to zes sobie odpoczela,a w domu wrocilas do rzeczywistosci tzn dzieciaki cie do niej skutecznie sprowadzily.co do morza to ja byłam po raz 1 trzy lata temu i tez było bosko i w przyszłym roq tez chcemy pojechac juz z mała.
anulka no to zes przecholowała z ta zumba...

jak to kochana szukasz swojego miejsca na forum??? przeciez doskonale pasujesz i na cpp i na odskoczni i masz sie nigdzie nie wybierac,siedziec i pisac;-)a w tej czestochowie kochana to sie pomodl za mnie tez i Aluske co by ładnie,grzecznie mamusiny brzuszek opusciła za jakies 3 tyg..
buterfly D???????????????????????

no to niezle...mnie nawet w ciazy cycki duzo nie urosły,bo wciaz mam B.
u nas chyba jest ze 35 stopni w cieniu.normalnie nie ma czym oddychac,a moj psiak jeszcze nie dawno lezał plackiem na balkonie gdzie teraz jest słonce

on to ma jazdy.teraz sie pod drzwi przeniósł,bo chyba mu futro przygrzało

.piszecie o kosciele...ja nie chodze co niedziela..nie wiem nie czuje takiej potrzeby,ale codziennie wieczorem przed pojsciem spac modle sie.i to mi wystarcza...do koscioła ide jak juz czuje taka potrzebe i nie musi to byc akurat nd i msza tylko wejde tak poprostu na chwile sie pomodlic....a teraz inny temat.słuchajcie przeczytałam artykuł o szpitalu w rzeszowie ktory jest prywatny,ale swiadczy usługi na nfz chodzi mi o porody.poprostu cos niesamowitego...
PRO-FAMILIA Nowy Specjalistyczny Szpital w Rzeszowie
czytałam,ze załozył go facet ktory ma sam dwoje wczesniakow i jedno z nich bylo w bardzo ciezkim stanie jak sie urodziło i dzieki temu wie czego brakuje w " normalnych" szpitalach.poczatqowo nfz nie chcial placic za placowke,wszystko mialo byc prywatnie,ale na szczescie sie dogadali i teraz mozna tam rodzic za darmo pod warunkiem,ze ma sie ubezpieczenie.sale sa klimatyzowane,sa pilki,mozliwosc rodzenia w wodzie,po porodzie konsultacja psychologiczna i dietetyczna,nowoczesny inkubator gdyby w razie cos,znieczulenie za darmo...szkoda,ze mieszkam tak daleko

.