reklama

Odskocznia;))))

Anulka mama zamówiła sobie te staniki ohh bra czy jakoś tak... i też wzięłam jeden to mi bimbały wisiały :baffled: jestem cały czas na diecie, ale nie chce za bardzo szaleć ze względów na może już żyjącą tam fasolinkę :)

reklama
Anulka nie ładnie to wyglądało nawet ... i (.)(.) takie obwisłe przez ciężar i nic ich nie podtrzymywało ... :baffled: ale to uroki reklam :) ludzie biorą a nas tak oszukują :-D jak np. super reklama tuszu do rzęs a w reklamie babka maluje rzęsy czystą szczoteczką bez grama tuszu :-D ehh, postaram się bardziej dietowo żyć - ale kupie sobie nową kieckę :) teraz są fajne wyprzedaże :) i nie będę szaleć z ćwiczeniami bo mnie pobolewa podbrzusze :baffled:

Gatto , Emka ,jak wstaniecie kiedys o 3 nad ranem i wsiadziecie w auto zeby jechac po hamburgera z 7 kilometrow to to dopiero heca będzie .

14 sierpnia jade do częstochowy to sie pomodle za wasze wizyty.

Motylku dobre podejsie do sprawy, kiecka nowa zawsze jest potrzebna.

Ostatnia edycja:
Anulka jak okaże się,że z fasolką wszystko ok to i nawet z buta mogę co noc napieprzać po przekąski,a blisko nie mam...:-D:-D:-D Mam nadzieję,że w tej Częstochowie zdziałasz cuda:)))

reklama
Gatto ja o 14 dopiero:( A tak poza tym to mega buziaki:))) Co u Gattolinka słychać?/Dużo dziwnych dań dzisiaj sobie zamówił???:-)

a nawet nie...dzis zjadl 2 kanapki na sniadanie, sok z pomaranczy, potem paste z pomidorami (znaczy makaron) i melona z szynka parmenska, troche morel suszonych i banana, na kolacje risotto i nektaryne. Za chwile chyba zje muffinke:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry