reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie
Zjolu- trzymaj się kochana ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja po urlopie nad morzem fajnie było codziennie zachody słońca przepiękne, kąpiele w morzu no bomba :)nasze morze jest piękne, teraz miałam w domku dwóch urwisków mojego chrześniaka i jego młodszego braciszka rozrabiali jak szaleni nie mogłam włączyć laptopa spokojnie bo zaraz koło mnie siedzieli i mi wciskali klawisze no rozrabiali okropnie Patryk ten młodszy o mało co nie wpadł pod samochód w ogóle nie słucha wyrywa się na ulicy no coś okropnego ,ale już pojechali ,a ja mam chwilę czasu dla Was piszę chwilę bo dziś wyjeżdżamy do teściów a jutro przyjeżdża szwagierka z córkami więc też mnie nie będzie za dużo ,ale pamiętam o Was i pozdrawiam serdecznie:*
Zjolu- jeszcze raz kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&jestem z Tobą myślami.

Witajcie, dziękuje za pamięć. To nie tak ze nie pamiętam ale jakos tak szukam swego miejsca na forum ....
Kłaczku wyrazy współczucia Kochana....

Zjola trzeba wierzyć do końca , wiem wiem gadanie jak życie juz dało popalić i strachu sie nie pozbędziemy...mimo wszystko &&&&&&&&&&&&&& za Ziółko.

Hej Kobietko to super ze zadowolona jestes z urlopu, nasze morze jest fajne tylko drogie ,niestety.

A ze ja zawsze ale to zawsze mam ,,pod górke,, wiec na wakacje jednak nie jedziemy z powodu finansowego ,juz wplacona zaliczka byla ale gosciu nam oddal , no nie ma co jechac i sobie wszystkiego odmawiac. A poza tym to mam rwe kulszowa,nie potrafie sie schylic , wstac i wogole do doopy , tak zescie mi zazdroscily tego mojego boskiego ciala ze mnie pogięło:-Dcwicze na pilkach ale duzo cwiczen nie moge robic , a ból jest okropny. No koniec uzalania sie,buziaki dla wszystkich.
Emka , gatto Czarna buziolki,dla calej reszty dziewuszek buziaczki.

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim, faktycznie tu cisza :tak: kiedyś tu wrzało jak w ulu, ale to zapewne sprawka urlopów i wakacji i dobrej pogody za oknem :tak: bo szkoda siedzieć przed komputerem gdy za okienkiem taka superowa pogoda :)
no.gif
no.gif
dziewczyny no masakra!!!!!! 1 września idziemy z G na ślub a ja się nie wbijam w sukienki
shocked.gif
tzn moje cycki się nie mieszczą :( i nie mogę się w biuście dopiąć
shocked.gif
ale mi bimbałki musiały urosnąć od zeszłego roku
shocked.gif

Motylku zalezy czy tylko cycki urosly czy w obwodzie , bo jak cyce to kup nową kiecke i ciesz sie z takiego skarbu, juz twojem,u napewno one takie ,, urośnięte,, :-Dnie przeszkadzają.

hej emka widzę Cię!

Motylku do 1 wrzesnia jeszcze troszke czasu masz aby zrzucic jakies 2-3 kilo to i w cyckach spadnie.Mówisz D?a co powiesz na Gz porywami do H ?:-D:-Dteraz jak schudłam to kosmicznie to wygląda ale taki juz chyba mój urok.
Kupilam sobie ten sportowy stanik co to reklamuja ze tak ladnie trzyma biust i inne *******y, na cwiczeniach myslalam ze cycki po calej sali bede zbierac tak mi skakaly masakra, jednak to chyba na mniejsze miseczki będzie:-D

reklama
Anulka:-):-):-) byłam na sekundę,patrze a Ciebie już nie ma,więc poszłam z psem. Coś sie mijamy:( Do dupy z tymi wakacjami u Was wyszło:((( Czasami tak jest pod górkę...ale przecież nie będzie tak non stop,więc głowa do góry:)))
A ciałko powykręcane to pewnie masz od forsowania się;) Nieźle tam fikałaś na tej zumbie;)) Wracaj szybko do zdrówka kochana:))) No i na te cycki uważaj jak ćwiczysz:-DPamiętaj o grawitacji:-DPilnuj ich porządnie:-D
Mega mega buziaki:)))
Kobietka widzę,że wakacje miałaś szalone,to teraz odpoczniesz sobie z nami:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry