reklama

Odskocznia;))))

Oby oby:) No nic,po mega długiej kolacji...czas się zebrać z kanapy i kulnąć do wyrka;) Jestem mega objedzona więc pewnie ze snu nici,czyli w normie,zawsze pół nocy wiercę się albo łapie komary...
Mam nadzieję,że zanim wstanę to Zjolka juz da znać.
Angel,dziewczyny miłej spokojnej nocki:)))))

No nie mogę heheh dobra ta historia o małoletniej zaciążonej. Nie wiesz,że te mamuśki co wszystkim wytykają błedy wychowawcze same pod dachem hodują jakieś patologie...U mnie było tak,że ktoś tam próbował mi opinie zszargac,że niby latam z chłopakami i z każdym... No to chłopaki znaleźli plotkarza ściemniacza i spuścili mu łomot:)

Ostatnia edycja:
reklama
emka papa dobrej nocki wypoczywaj a na komary jest dobra lampa z swiatlem ultrafioletowym komarki do niej podlatuja a je kopnie prad i padaja:-D:-D:-D ja zawsze na noc wlacze i spokoj mam.

Śmiertelna lampka???:-D:-D:-D:-DA odgłos kopania prądem Ci nie przeszkadza??:-DChyba,że masz jakąś delikatną tą lampkę,znajomi mieli taka na ogrodzie,jak coś podleciało to odgłos był konkretny:-D:-D:-D

ojj to chyba nie ta sama:-D:-D:-D ja mam taka mala co ma sie w domu nie pamietam dokladnie ale wylapuje na 30 czy 50m2 ja osobiscie nie slysze w sumie to nie wiem bo spie:-D:-Dwiec moze jest mega kopniecie:szok:

Emka - spokojnie, ja na początku jadłam jak głupia i leżąc w łóżku plackiem schudłam 1,5kg :tak: Twój mały pasożyt wyssie wszystko co mu potrzebne. :-D ale się uśmiałam z tej zatkanej dupy...
Angel - bo to właśnie tak jest jak dziewczyny są pod kloszem trzymane - jak tylko zaznają trochę wolności to szaleją...

witam kochane;-)jak tu cichutko,wszystkie spicie wtulone w mężulków pewnie:-) a ja siedzę pije kawke i czekam na O za jakies 2godz bedzie ale sie stęskniłam:-)życzę kochane miłego weekendu i pięknej pogody za oknem:tak:pozdrawiam

reklama
Wpadłam na chwilę, żeby powiedzieć, że nie jest dobrze. Wczoraj na usg pęcherzyk urósł z 9,6 do 21 mm, w środku maleńki zarodek bez akcji serca :( Zlecono betę: pierwsza wczoraj, druga we wtorek. We wtorek następna wizyta i usg, wtedy ostateczny wyrok. Wiem co powiecie, że będzie dobrze i że ktoś też tak miał ale u mnie tak już było 2 razy i ciąża obumarła, więc nie robię sobie nadziei. Odezwę się we wtorek lub w środę. Buziaki dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry