reklama

Odskocznia;))))

reklama
gatto to super ze sie dobrze bawilas:-) wlasnie pytalam na cpp jak sie miewa twoja gattolinka w brzuszku?:tak:chetnie przyjde juz zaczynam sie pakowac tylko powiedz gdzie?;-)

no dziewczyny zycie bywa okrutne i sie z nami nie szczypie,ale kłaczuś to silna babka,tez mi cholernie przykro od rana mialam dolka i sledzilam cpp czy klaczek da znac jak tam a tu humor jeszcze bardziej do bani.Dopiero teraz mam usmiech na twarzy bo M napisal ze wraca do domku:-)

no dziewczyny zycie bywa okrutne i sie z nami nie szczypie,ale kłaczuś to silna babka,tez mi cholernie przykro od rana mialam dolka i sledzilam cpp czy klaczek da znac jak tam a tu humor jeszcze bardziej do bani.Dopiero teraz mam usmiech na twarzy bo M napisal ze wraca do domku:-)
Angel - mój też za tydzień będzie w domku na całe 3 tygodnie!!!:-) I wreszcie jedziemy na zasłużone wczasy bo odczuwamy już "zmęczenie materiału";-)

reklama
eyna ooo to super pewnie juz nie mozesz sie doczekac.To jest najwspanialsze jak jest sie razem i wszystko jest wtedy takie pieknie,gorzej jest sie zegnac i potem ogarnac na nowo.A jak u ciebie traficie na plodne?3tyg to sporo wiec zycze zeby w koncu sie udalo;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry