reklama

Odskocznia;))))

Anastazja, Rajmund na etacie plus dodatkowo warsztat samochodowy u kolegi - zapieprza jak mul. Ja bylam na samozatrudnieniu, od stycznia macierzynski. Stac nas, to znaczy uzbieralismy 10% wartosci kredytu, ale tez szukalismy domu jak najtanszego, z opcja do remontu, ale nie za bardzo do remontu. Udalo nam sie kupic dom do mieszkania od razu, ale 60 000 to cena naprawde fajna bo tu domu tego typu chadzaja po 80 tysi, a mozna i 120 dac - zalezy od lokalizacji i standardu. A Ty sobie nie mysl ze nas nie posrpawdzali! Papierki, to jedno, historia kredytowa to drugie, niezaleganie nigdy z niczym to trzecie.

reklama
karola jeśli chodzi o allegro i tę przesyłkę to ja powiem na swoim przykładzie: mnie też oszukał koleś na allegro, kupiłam u niego telefon wpłaciłam pieniądze na jego konto i zamilkł!!!! najpierw odezwałam się do obsługi allegro ale oni mają to gdzieś tylko wysyłają regułki wyryte na pamięć,że najpierw to załatwcie polubownie. Założyłaś spór i nic? ja nie czekałam, bo okazało się że koleś to oszust i naciągnął ludzi na grubo ponad 10 tysięcy jak nie lepiej. Ja miałam dowody na poczcie, zrobiłam skany wiadomości o zakupie, o wpłacie na jego konto i poszłam z tym na policję z narzeczonym jako świadkiem (bo z jego konta zamawiałam) i jakoś sie potoczyło, ale to trzeba długo czekać ... i czekać też na decyzję z policji czy zaczną postępowanie -> i wtedy zgłosić się do allegro do POK i wysłać im dokumenty z policji itp i wypłacają odszkodowanie. tzn kwotę z aukcji. Ale nie zawsze chcą się zająć sprawami jeżeli kwota była mniejsza niż 100 zł

zjola - :*:*:*:*:*
karola - butterfly dobrze mówi, jak coś jest poniżej stówki to policja niechętnie albo w ogóle się nie bierze :no: szkoda Twoich nerwów, poczekaj na zakończenie sporu - próbuj dodzwonić się do gościa patrz czy dalej sprzedaje na allegro , a masz adres do niego? Skąd on jest? Może któraś z nas blisko mieszka, to wpadniemy tam całym BB i spuścimy mu łomot :-D:-D:-D a tak na poważnie, może sprzedaj tę sukienkę , żeby chociaż coś odzyskać? Albo zostaw jako podomkę :sorry:
kłaczek - ale skoro sprawdzili i dali to znaczy że uznali że Was stać na spłatę :tak: pochwal się zdjęciami nowego domku ;-) jestem ciekawa jak się tam mieszka, Ja to do Anglii mooooooooże kiedyś się wybiorę, ale ze mną skomplikowana sprawa - bom wizę muszę robić:zawstydzona/y:

anastazja i buterfly koles przed chwila wysłał meila do meza,ze mamy wyslac ta sukienke za pobraniem i,ze zwroci pienadze...:szok::szok:...maz mu napisał,ze wysle,ale na swistku wpisze kwote wieksza,bo zada zwrotu za poniesione koszta przesyłki...ale ze sie odezwal...po takim czasie...typ jest z Ustronia gdzies na slasku daaaaleko od nas...mam nadzieje,ze sprawa sie zakonczy pomyslnie,bo nie mam co zrobic z ta sukienka...jest dosc duza...

Cześć dziewczyny.Właśnie wracam od lekarza...mojej ciąży już nie ma:( Wczoraj zwiększyło mi się plamienie,brzuch bolał jak na okres,nad ranem już krew...Na wizycie brak zarodka...Nawet nie wiem kiedy się wydalił,przecież nie miałam jakiś skrzepów,dużej ilości krwi...Jutro i w sobote mam zrobić bete czy spada...Reszta musi sie oczyścić,mam tylko nadzieje,że nie dorwą mnie jakieś mega bóle i krwotok...
Po*******one to wszystko...co za patologia!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry