kłaczek
Fanka BB :)
Anastazja, Rajmund na etacie plus dodatkowo warsztat samochodowy u kolegi - zapieprza jak mul. Ja bylam na samozatrudnieniu, od stycznia macierzynski. Stac nas, to znaczy uzbieralismy 10% wartosci kredytu, ale tez szukalismy domu jak najtanszego, z opcja do remontu, ale nie za bardzo do remontu. Udalo nam sie kupic dom do mieszkania od razu, ale 60 000 to cena naprawde fajna bo tu domu tego typu chadzaja po 80 tysi, a mozna i 120 dac - zalezy od lokalizacji i standardu. A Ty sobie nie mysl ze nas nie posrpawdzali! Papierki, to jedno, historia kredytowa to drugie, niezaleganie nigdy z niczym to trzecie.

szkoda Twoich nerwów, poczekaj na zakończenie sporu - próbuj dodzwonić się do gościa patrz czy dalej sprzedaje na allegro , a masz adres do niego? Skąd on jest? Może któraś z nas blisko mieszka, to wpadniemy tam całym BB i spuścimy mu łomot 

pochwal się zdjęciami nowego domku ;-) jestem ciekawa jak się tam mieszka, Ja to do Anglii mooooooooże kiedyś się wybiorę, ale ze mną skomplikowana sprawa - bom wizę muszę robić