reklama

Odskocznia;))))

Mało mnie , ale musicie zrozumieć .... bardzo przytłoczyły mnie te wieści (kłaczek , zjola) teraz jeszcze Ty Emeczko - współczuje Wam kochane ogromnie . Ja za chwilę zaczynam starania po 3 latach przerwy i chcę żeby się udało - odpędzam złe myśli ...

Buziaki dla Was .

reklama
Zjola kochana a kogo ma los kopać po dupach jak nie nas??Wymyślił sobie,że skoro mamy juz takie straty za sobą to co to dla nas...Ja juz nie wiem jak to tłumaczyć,bo krew mnie zalewa,mam taki wkur. Tyle badań,zdrowa jak ryba i takie numery!!Mówiłam mojemu M,że może tak długo bedę wystawiana na próbę aż dotrę do jakiegoś domu dziecka...może tam jakieś słodziaki na mnie czekają. Wzięłabym zaraz z 3 pod pachę i do chaty:)))

Zjolka ale Ty juz masz kogo opierniczyc za bałagan w pokoju,za skarpetki obok kosza...;) a ja nie:( Aj tam,nadrobimy :) Przecież leżeć i ryczeć tygodniami nie będziemy.

Emka - tulę Cię mocno. tak bardzo jest mi przykro, naprawdę wierzyłam że wszystko będzie dobrze, że ta beta to efekt jakiegoś krwiaczka tak jak było u mnie. nie dziwię się że jesteś wkur... bo ja też jestem od kiedy to przeczytałam. co za durny los... :-(:-(:-(

No co za ''''''''''''':wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: emka - to jest niesprawiedliwe, cholernie niesprawiedliwe
[*] :-(a taka "matka" 2 dzieci - wczoraj swoja 1,5 roczna córeczkę nożem pchnęła, gdzie jest sprawiedliwość Ja się pytam :angry::angry:
karola - to czemu do jasnej cholery nie odebrał wcześniej przesyłki ?????:eek::wściekła/y: napisz że już wysyłałaś i gdzie jest pewność że tym razem odbierze, bo dla mnie to jakiś niepoważny gość.

Dziękuję dziewczyny,że jesteście,że piszecie:) Ja albo jestem tak zahartowana po ostatnim albo jestem w szoku i jeszcze do mnie nie dotarło,że już ciązy nie ma...Narazie w głowie mam to co mnie jeszcze czeka,czy sama się oczyszczę,czy nie bedzie jakiś komplikacji typu krwotok ,póki co plamie skromnie...Brzuch nadal boli jak przy @. Już się zastanawiam kiedy dostane kolejne zielone światło,jesli i tym razem coś się stanie to już nie uwierze w to,mimo tylu konkretnych badań,że jest ze mną wszystko ok.No ale z drugiej strony poprzednią ciążę długo donosiłam...

reklama
emka kochana moja, ja po samoistnym (uparłam się na to) poczekałam na @ po # i od razu gin dał zielone światło bo po takim macica się inaczej czyli dużo szybciej regeneruje. Tym bardziej, że mam 30 lat i nie ma sensu czekać. Dlatego uważam, że po @ już będziesz mogła znowu się starać. Przytulam Cię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry