reklama

Odskocznia;))))

reklama
kobietko, Butterfly - bo jak tak sobie pomyślę ile w życiu przeżyłam, niesamowitych rzeczy i że jakoś dałam sobie z tym wszystkim radę, to myślę sobie, że może kogoś podtrzyma na duchu fakt, że można się wykopać nawet z beznadziejnych sytuacji.
Na podstawie moich przeżyć czasami śmiem twierdzić, że ludzie zbyt często martwią się głupotami. Oczywiście to właśnie moje przeżycia uważam za błahe w porównaniu z ludzkimi tragediami.

Ostatnia edycja:
Zjola- no od małego nie miałaś lekko , masz racje ,że ludzie się przejmuję pierdołami czasami, ja tak mam nie dość ,że jestem wrażliwiec to jeszcze wszystkim dookoła się przejmuję ,a czasem lepiej wrzucić na luz i nie myśleć tyle nie robić z igły widły bo ludzie mają gorsze tragedie , mają chore dzieci , albo sami chorują na masę groźnych chorób ,nie mają rąk ,albo nóg i żyją ,a ja co chodzę , żyję mam siłę żeby wstać z łóżka ,a się przejmuję ,że parę kilo za dużo , a pal to sześć ważne ,że jestem zdrowa powiedzmy bo mam tą schizofrenię więc tak całkiem zdrowa to nigdy nie będę ,ale funkcjonuję normalnie nie muszę siedzieć w szpitalu jak niektórzy po pół roku , tylko sobie jestem w domu , mam męża mam rodzinę żyć nie umierać jeszcze tylko maleństwa brakuje do pełni szczęścia i też nie ma pewności ,że od razu się uda bo ja to taka pesymistka już teraz wiem ,że jak zajdę w ciążę to coś mnie zaboli ,a ja będę panikować bo ja taka jestem i będę Was tu zamęczać pytaniami czy to czy tamto to normalne jest ,a jeśli a tfu tfu odpukać coś się stanie z ciążą to chyba automatycznie szpital bo ja wrażliwa na tym punkcie druga sprawa jeszcze w ciąży nie jestem ,a już się boję porodu i przezywam , ja to mam taki charakter głupi ,że się na zapas martwię ,a potem się okazuje ,że nie potrzebnie.

kłaczek zastrzelę cię:-) przecież moi pracownicy pomyślą,że jakaś obłąkana jestem skoro siedzę sama w biurze i śmieję się nie wiadomo z czego:-) Niech się tatuś przyzwyczaja:-)

kłaczek zastrzelę cię:-) przecież moi pracownicy pomyślą,że jakaś obłąkana jestem skoro siedzę sama w biurze i śmieję się nie wiadomo z czego:-) Niech się tatuś przyzwyczaja:-)
A przepraszam sianpania... Z czego zas rzy? Co ja - niewinna - popelnila takiego?

Kurcze, maly ma nastepna fajna rzecz po mamusi... Jak go komary pogryzly, to do tej pory ma ogromniaste bable na nokach. Szczegolnie na jednej. I widze ze sa nowe, czyli w nocy tez go cos "jadlo". To ta nozka ktora zawsze wykopuje spod koldry.

Hej dziewczynki:))) Drukujecie i drukujecie:)
Zjolka,Kobietko blogi pierwsza klasa:tak:To co opisujecie,Wasze przeżycia,Wasze cierpienia,rozterki...To wszystko jest po coś,po to,żeby dać innym siłę,żeby pokazać z jakich życiowych dołków moża wyjść,wystarczy walczyć,walczyć o siebie!!Jesteście bardzo,bardzo dzielne:)))
Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich:))
Aniunia uśmiech proszę:)Jeszcze chwilke wytrwaj,zobaczysz,że wszystko będzie dobrze:)

...Byłam na kontrolnym USG,macica już czysta,endometrium 5,7mm, na lewym jajniku pęcherzyk 16mm...Wyniki krwi wszystkie ok, Toxo ujemne, beta już tylko 4,1 .
Jest dobrze,więc idę na żywioł,myślę,że czas przygotować się psychicznie na ponowne staranka,co ma być to będzie.Dzisiaj kupie dobre czerwone winko,wspomoge endometrium i niech się dzieje wola Boża hehe Mimo,że mam nadal ogromny problem i blokadę,żeby powrócić do wiary...ale mam Pasek Św.Dominika,może rzeczywiście "pomoże"...Może mój żal do "tego do góry" minie...

Matulu, to dziecko jest straszne!! Wczoraj dopisal sie do mojego sledzika, dzis do kielbasy z patelni. Dalam dziadowi takie mniej przyrumienione, wcina jak malpa kit. Widze ze smakuje bo z kazdym kesem rozlega sie to jego "haammm", czego nie ma jak mu jedzenie nie podchodzi. Skora chleba w garsci, kielbasa prosto do pyszczka i "chlop" zadowolony.:-D

reklama
Emka- dzięki słońce właśnie po to piszę bloga ,żeby kobietki wiedziały ,że nawet po najgorszej burzy wychodzi słońce:),ale nie umywam się do Zjoli ona to dopiero przeszła w swoim życiu...
Kłaczku - Karolek jest the best
:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry