reklama

Odskocznia;))))

Znam to mi też czasem weny brakuje:tak:
a co tam dzisiaj pichciłaś?Bo ja zupkę kalafiorową i czekam na M i mamę aż wrócą z pracy ciekawe jakie będą wyniki mam nadzieję ,że w normie, umieram z głodu poszłam rano na badania potem śniadanko , potem drzemka zjadłam już 2 kanapki i nadal jestem głodna idę chyba podjeść zupki.

reklama
mam jeszcze z wczoraj zupkę krem z warzyw -> marchewka, ziemniak, pietruszka, pomidory, seler, por
ja w ogóle uwielbiam zupy a już kremy w szczególności, zazwyczaj wrzucam wszystkie warzywa jakie mam pod ręką do szybkowara, po 15-20 minutach miksuję i mam ekspresowy obiad :-)
na szczęście małżonek jada obiady w pracy, bo on by się taką zupką nie najadł...

anastazja , hmmm :eek: dobrze widzę że twoja tempka skoczyła ? jak się czujesz?
Gatto , kurcze nic nie wiem , no niby nie jest źle , ale ja myślałam że ona wyższa powinna być
jeszcze się przeziębiłam i mam katar jak na złość

Zjola ? Anulka? Magda? co wy to ? gdzieśta som :laugh2:

czarna tez czekam na info od Ciebie..:-)

ja juz po wizycie.. Mój mały wazy juz 2.400... wszystko ok..w srodku pozamykane.. Sprawdzala mi ta kosc lonowa i miowi, ze to nie ona mnie boli tylko wiazadla prawdopodobnie.. Pogadalysmy sobie długo.. Wszystko dokladnie posprawdzala..Moje wyniki tranzaminaz nie są złe i jej sie wydaje,ze to przez kamien w woreczku zółciowym.. Za tydzien mam je znowu powtorzyc.. Tylko ja sie obawiam czy to nie za długo.. bo wtedy to bedzie 2 tyg od ostatnichn badan.. Wdł gin na porod sie jeszcze nie zanosi.. Chcialaby ,zebym wytrzymala do 37 tyg. No i proponuje porod sn jesli mały nie bedzie za duzy..

Cześć dziewczynki:)
Gatto o jery to już 15 tydzień?!:-):-):-):happy::happy::happy::szok::-) Czas nieźle zasuwa:tak:
Aniunia o Twoim suwaczku już nie wspomnę;-) Niedawno był 25tc?:szok: A tu już końcówka:-)
Bett "3" juz na przodzie:-):-):-)

Buziaki dla wszystkich!!!

Aniunnia - Twój mały już wcale nie taki mały i z tego co widzę to spokojnie jeszcze te 2 tygodnie wytrzymasz :tak:
Emka - szczerze powiem, że mnie też ta trójka z przodu zadziwia i niezmiernie cieszy. ściskam Cię mocno!!!

:-D właśnie zauważyłam na cpp że Czarna też zwróciła uwagę na wielkość "małego"

Ostatnia edycja:
Aniunnia- super ,że mały rośnie dacie radę i wytrzymacie jeszcze troszkę będzie dobrze trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej, hej, jestem , czytam was codziennie tylko weny i czasu chyba brak..choc to marne wytłumaczenie,wiem...korzystam z ostatnich promyków słonecznych bo na jesien przychodzi do mnie pani depresja i daje mi popalic.Strasznie reaguje na te szrości.
szkoła teraz na pierwszym planie , u nas w gimnazjum jest klasa o profilu dziennikarskim a moj syn chce isc a to wymaga niestety nauki od pierwszego dnia w 6 klasie bo aby sie tam dostac liczy sie srednia . wiem zeto jeszcze odlegle lecz musze troszke pilnowac aby za bardzo sie nie rozleniwił.Poza tym dalej cwiczę,łykam witaminy, kwas foliowy a bobaska nie widac i nie słychac. Po zrobieniu wszystkich dodatkowych badanpo raz drugi dajemy sobie czas jeszcze rok bez ingerencji lekarzy. Niech natura działa.
Anunnia jestem z ,,tobą w ciąży ,, od początku dlatego Twój suwaczek cieszy mnie najbardziej.
Gatto ty wiesz...cmok cmok w brzusio.
Emka tobie kibicuje zajebiscie mocno,podobnie zjola - Tobie ogromnie, czytałam blog....życiowy , fajnie sie czyta.
Myśle ze najszybciej zaskoczy nas Moniczka , ciach prach i cos czuje ze czarnulko cos z tego będzie , trzymam kciuki za ciebie i całuję.

Bett jak sie czujesz?To juz 30 stka!super, ciesze sie ze wsio ok, a weny mi tez brak czasami ...

Plenitude , Emy czytacie na tutaj czasami??&&&&&&&
Kobietko buziaki, jak zdrówko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry