Hej, hej, jestem , czytam was codziennie tylko weny i czasu chyba brak..choc to marne wytłumaczenie,wiem...korzystam z ostatnich promyków słonecznych bo na jesien przychodzi do mnie pani depresja i daje mi popalic.Strasznie reaguje na te szrości.
szkoła teraz na pierwszym planie , u nas w gimnazjum jest klasa o profilu dziennikarskim a moj syn chce isc a to wymaga niestety nauki od pierwszego dnia w 6 klasie bo aby sie tam dostac liczy sie srednia . wiem zeto jeszcze odlegle lecz musze troszke pilnowac aby za bardzo sie nie rozleniwił.Poza tym dalej cwiczę,łykam witaminy, kwas foliowy a bobaska nie widac i nie słychac. Po zrobieniu wszystkich dodatkowych badanpo raz drugi dajemy sobie czas jeszcze rok bez ingerencji lekarzy. Niech natura działa.
Anunnia jestem z ,,tobą w ciąży ,, od początku dlatego Twój suwaczek cieszy mnie najbardziej.
Gatto ty wiesz...cmok cmok w brzusio.
Emka tobie kibicuje zajebiscie mocno,podobnie zjola - Tobie ogromnie, czytałam blog....życiowy , fajnie sie czyta.
Myśle ze najszybciej zaskoczy nas Moniczka , ciach prach i cos czuje ze czarnulko cos z tego będzie , trzymam kciuki za ciebie i całuję.
Bett jak sie czujesz?To juz 30 stka!super, ciesze sie ze wsio ok, a weny mi tez brak czasami ...
Plenitude , Emy czytacie na tutaj czasami??&&&&&&&
Kobietko buziaki, jak zdrówko?