reklama

Odskocznia;))))

czesc dziewczynki..

kłaczek trzymam kciuki za pomyslny powrot do boju:-)

anastazja a Wy jak tam? działacie?
czarna Wy czekacie na efekty mam nadzieję?

ja nadal w domu.. gin wróciła, jutro wizyta i wtedy podejmiemy decyzje co dalej.. Obym tak jeszcze wytrzymala z 3 tygodnie.. to moje marzenie.. Ale pod warunkiem, ze ta cholestaza nie zagrozi małemu..

reklama
Aniunnia- ja mocno trzymam za Was kciuki żebyście wytrzymali jeszcze troszkę dacie radę i będzie dobrze pomodlę się za Was wczoraj się modliłam za nas Wszystkie...popłakałam sobie trochę nad naszymi stratami puściłam sobie taki utworek pt. "Bóg się mamo nie pomylił " wyciska łzy z oczu dosłownie taka piękna jest ta piosenka , chciałam M ją puścić ,ale chyba się bał ,że łezkę uroni i nie chciał posłuchać.

Czarna - ja od dziś obserwuję cykle dopiero się uczę ,miałam w owu zbliżenie mój M na mnie naparł do tego bez gumki i nie chciał zleźć , w końcu założył gumkę ,ale ja tak ostatnim razem zaszłam właśnie w taki sam sposób więc postanowiłam się poobserwować i moja tempka z dziś to 37,2 zobaczymy co będzie dalej , ja się nie znam na tym jeszcze za bardzo raz kiedyś mierzyłam to mi spadła tuż przed @ , może u Ciebie jeszcze wzrośnie.

Czarna - no gagatek mi się wydaje ,że mu się znudziło czekać już:-D już nie raz próbował ,a tym razem mu się udało bo wypiłam ze dwa piwka i nie bardzo wiedziałam co się dzieje hehe.

Anastazja, ja umieram. W czwartek dostalam @, najpierw mi brzuch napier... tak, ze chcialam zejsc, teraz leje sie jak z kranu. Jedno dobre - jest @, wraca cykl, czyli wracamy do boju.

Cieszę się czytając że masz bojowe nastawienia, wiem że się teraz boisz podwójnie, baaa potrójnie albo i poczwórnie - ale powiadam Ci to co powiadał mi mój gin - limit nieszczęść na jedną głowę - Twoją głowę jest wyczerpany :tak:

czesc dziewczynki..

kłaczek trzymam kciuki za pomyslny powrot do boju:-)

anastazja a Wy jak tam? działacie?
czarna Wy czekacie na efekty mam nadzieję?

ja nadal w domu.. gin wróciła, jutro wizyta i wtedy podejmiemy decyzje co dalej.. Obym tak jeszcze wytrzymala z 3 tygodnie.. to moje marzenie.. Ale pod warunkiem, ze ta cholestaza nie zagrozi małemu..

Działamy, działamy ale jak widać bezskutecznie, te dziewczyny z którymi zaczynałam starania już dawno urodziły, te które w międzyczasie dołączały do starań też już urodziły, tylko Ja siedzę :-( No ale pocieszam się tym , że po prostu Moje dziecko, jeszcze czeka na swoją kolej - i jest to najwspanialszy chłopczyk albo najładniejsza dziewczynka na świecie :-p

kobietko - no kciuki za spontan :)

Anastazja jeszcze nic nie wiem, endo chce, zebym byla operowana na przelomie wrzesnia i pazdziernika. Zobaczymy...

Czarna ja mysle, ze twoja tempka jest super! ksiazkowa niemalze!

Anastazja - dzięki :)
coś tu mamy puchy u nas ostatnio hop hop dziewczyny Zjolu gdzie jesteście ???????
a ja zrobiłam tsh ft3 i ft4 tak dla własnej wiadomości .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry