reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola, o tym wlasnie mowie. Nie czuje owulacji zwykle, a nie obserwowalam objawow, natomiast @ by byla za wczesnie po zabiegu - mam inne doswiadczenia.
Gatto, jak dla mnie nietypowo, spodziewalam sie raczej za jakie 3 tygodnie.

Cześć dziewczynki:) Ja dzisiaj tylko przelotem,nie dałam rady doczytać wszystkiego...pewnie dopiero jutro popołudniu ze spokojem usiądę przed kompem.
Gatto nie znalazłam posta o tym zabiegu/operacji:(( Kiedy i dlaczego?? To coś poważnego?Gattinek będzie bezpieczny??
Plenitude, angel mam chwilowo mały zawrót głowy,ale wrócę,wrócę i będę z Wami częściej:)
Aniunia nie martw się,zobaczysz,że wszystko skończy się tak jak powinno:) Dotarłaś już tak daleko,zostało jeszcze tylko troszkę,dasz radę:)
Zjolka jedziesz w trase nowym furaczem??:)
Dla wszystkich buziaki

Ostatnia edycja:
Klaczku- moja @ zawsze przychodzila wczesniej,bo jakos w ciagu 3 tygodniu po stracie,po kazdej mniej wiecej w tym samym czasie. Jakos myslalam ze u Ciebie dopiero 2tyg...niezdalam
sobie sprawy ze wiecej, wiec
mysle ze to jest ok na normalny okres.
Ja pamietam ze starcilam ciaze ok 12tyg dokladnie 13wrzesnia a juz 7czy 8pazdziernika mialan okres.
Zdaj sie na los- tylko nie zdziw sie jak next month bedZiesz w ciazy,oczywiscie bedziemy happy tylko chodzibmi czy psychicznie bedziecie gotowi?
Ja zdalam sie na los,nawet powiedzialam mezowi- sluchak jeden raz byl sex w tym miesiacu(co to jakis post!!??) wiec bierz sie za robote bo okres zaraz bedzie znow... jakos czasu na przyjemnosci nie bylo a okres nie przyszedl,wiec dla nas to poczecie to jest CUD. Ale niestety ani fizycznie ani psychicznie nie bylam gotowa na takie szybkie wspaniale wiadomosci.,mimo to jestem happy!!
powodzenia

Ostatnia edycja:
Gatto :-p czyli głodnemu chleb na myśli... ha , ha , ha :)
anastazja , dobrze by było tak jak mówisz

Będzie , będzie :tak:
czesc dziewczynki... Pozdrawiam cieplutko...

Czytałam co nieco co u Ciebie, ale tutaj to rzadko się odzywasz , zresztą jak ja :zawstydzona/y: Trzymam kciuki - jeszcze 3-4 tyg wytrzymaj :tak:

zjola - no wiem wiem że nic nie wymyśli, ale kurczę no musi być coś żeby się udało:sorry2:

Cześć
co do bęcwała to racja po co sobie nerwy psuć tym bardziej przy moim schorzeniu.
ja dziś się obijam bo mam zupkę wczorajszą leniu****e sobie:)

reklama
Aniunnia - super wieści! trzymam mocno kciuki żeby mały jeszcze troszkę posiedział &&&&&&&&&&&&

ja czytam, ale nie mam za dużo czasu żeby pisać. złożyłam przed chwilą łóżeczko. sama :tak::tak::tak:
buziaki dla wszystkich kobitek!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry