reklama

Odskocznia;))))

hej,
Dzięki Kochane za odpowiedź odnośnie wypadania wwłosów, spisałam nazwy i w poniedziałek wyruszam na poszukiwania specyfików.
Gatto trzymam kciuki, będzie dobrze!!!!!
Zjola instruktor jazdy to stresująca i nerwowa praca, potem trzeba się użerać z takimi matołkami jak ja:-)

reklama
Hejka!

A ja mam owu :eek: i jestem w szoku, że tak szybko. Mam gdzieś to jajko, na razie nie działamy. Dopiero co się wykaraskałam z antybiotyków. Nie miałam wizyty kontrolnej, na razie jedziemy na gumkach, żeby jakiegoś zakażenia nie spowodować.

Cześć Dziewczynki :-D

zjola
dziękuje, zawsze chciałam być instruktorem :-) Tylko nie wiem, czy dobry pedagog ze mnie... ;-) Nie wiem czy bym sobie poradziła...:zawstydzona/y: Ale samochodem jeździć kocham :-) Mogłabym to robić na okrągło :-) Jak byłam mała to mówiłam że chce w związku z tym zostać "tirówką" chodziło oczywiście o prowadzenie tira, a nie prowadzenie się ;-) Ale ogólny atak śmiechu u pytającego, kim chciałabym zostać bezcenny...;-)

reklama
Meldujesie...
Gatto, spokojnie - moja mama ma usunieta wiekszosc tarczycy bo byly guzy nie do wyluskania i nie ma problemu, wrecz czuje sie lepiej niz wtedy kiedy tarczyce miala, bo chora tarczyca niezle ja wykanczala. Gattino zdrowy to i Ty sobie poradzisz.
Z rzeczy do zmeldowania - kupilam szafki nocne do naszej sypialni i chyba na razie stop bo kasa "wyjszla".
Karol wczoraj napoczal kota - Karol zdegustowany, kot w ciezkim szoku, ja myslalam ze sie posikam ze smiechu.
Chyba mi @ jednak przyszla - dwa dni temu jakies delikatne plamienie, potem czysto, dzis rano wyrazne "papractwo", wyglada ze sie zaczyna. Co tak wczesnie?:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry