reklama

Odskocznia;))))

Przepraszam że Ja tak od wielkiego dzwona zaglądam, ale jakoś ostatnio nie mogę się wbić :zawstydzona/y:
gatto - cholercia, że akurat teraz jak w ciąż jesteś, a masz niedoczynność? Mi też włosy strasznie lecą od momentu jak biorę zwiększoną dawkę eut - teraz mam połówkę z 175. Będzie dobrze, musi być - my tu wszystkie rzucimy kciuki za Ciebie i przejdzie jak po masłu :tak:

Za mną ciężkie tygodnie imprezowa , ale po mału wracam do zywych :-)

reklama
Plenitude - trzymam mocno kciuki, ale ten cykl i tak uważam za udany ze względu na ten dzielny pęcherzyk &&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - jeśli lekarze mówią że to bezpieczne to trzeba im zaufać, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&&& a Ty nie ukrywaj przed nami takich rzeczy bo dostaniesz z pięty w migdał!!!
Butterfly - serdecznie gratuluję!
Kobietko - życzę owocnych poszukiwań :tak:
Anastazja - hej!

Bett to nie ukrywanie, po prostu widze, ze kazda z was martwi sie o inna, nie chcialam dodawac wam jeszcze i mojego problemu. W koncu kazda z nas tutaj zmaga sie z czyms....ale dzieki, kochana jestes i zdecydowanie wolalabym zachowac migdala:-D:-D

bett dzięki, pęcherzyk dzielny, ale tak jak Ci pisałam, tak się wyluzowałam, ze nie wiem czy trafiliśmy choćby w okolice owu :-D, będzie nowy cykl i nowe starania :tak:

gatto nie zawracasz nam głowy i nie obarczasz, po to tu jesteśmy żeby sobie wzajemnie pomagać, owszem, będziemy się martwić o Ciebie, ale za to otrzymasz od nas wsparcie i dużo pozytywnej energii, modlitwy i kciuki masz zapewnione. Tak więc postaraj się podejść do tego jak najspokojniej, wiesz, że u nas nie ma rzeczy niemożliwych a na cuda trzeba tylko zaczekać. :tak:

motylku, gratki :-)

gatto dziewczyny maja racje niczym nas nie obarczasz dobrze wiesz ze razem sie śmiejemy a jak trzeba to popłaczemy. Nie ukrywam ze juz sie o ciebie i o gattino martwie:-(ale uwazam jak bett i reszta dziewczyn ze jesli by to zagrażało maleństwu to by się nie podjeli:tak:więc głowa do góry pierś do przodu a będzie dobrze,my tu jetesmy z Tobą i będziemy cię wspierać,buziole :*:*:*

Pozdrawiam was kochane:-)

emka co u ciebie?buziaki:**:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto , u la la , tarczyca do usunięcia - nawet nie wiedziałam że się usuwa. Skoro trzeba to nie ma wyjścia , mnie martw się , będzie dobrze . Cieszą mnie twoje dobre wyniki i pomiary małego Gattino :)

batterfly , super ! Gratuluje pracy , ale nie zapomnij tu o nas :)

pozdrawiam wszystkie : Anastazja - no faktycznie cie mało , skacześ gdzieś a tu nie zaglądasz :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry