• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

reklama
hahahhahahaha, a propos dziewczyny pod kolderka w ciemnosci jak sie to robi jak ci bejbik kopniaki daje i przejawia swoja zywiolowosc wlasnie w momencie, kiedy chcesz pociupciac meza????????????????? i nie bardzo chce sluchac jak mowisz: idz juz dziecko spac:zawstydzona/y:

Taaaa, Angel ty grzeczna, a ja jestem primabalerina!!

hahahhahahaha, a propos dziewczyny pod kolderka w ciemnosci jak sie to robi jak ci bejbik kopniaki daje i przejawia swoja zywiolowosc wlasnie w momencie, kiedy chcesz pociupciac meza????????????????? i nie bardzo chce sluchac jak mowisz: idz juz dziecko spac:zawstydzona/y:

no to powiedz zamknij oczka i przykryj uszka,będą chwilowe wibrację:szok::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Gatto no to faktycznie tak dziwnie napastować męża jak mała daje do wiwatu:-D:-D:-D
A Tak poza tym to Wszystkiego Naj Naj dla Taty Gattinki:-)

Dziewczyny jak to możliwe,że na tak wczesnym etapie mam już mdłości i to wcale nie małe:(((((

Zaraz się wkurze,napisałam posta i mnie wylogowało,więc przepadł:(((
angel pierwszy raz mam tak szybko mdłości,to dopiero niecały 5 tc. Dziwne. Obym tylko nie zdychała tak jak przy bliźniakach,4 miesiące mega mdłości,brak sił,deprecha.
Mały/a nie rób tego matce!!:no:

Angel a ten Twój junior to fajny chłopak,te skromne oczka i minki:-)Juz widzę ten wianuszek dziewczyn za kilka lat:-)

Angel a ten Twój junior to fajny chłopak,te skromne oczka i minki:-)Juz widzę ten wianuszek dziewczyn za kilka lat:-)

emcia ja nie wiem co to mdłości w ciąży z małym czułam się jakbym w niej nie była tylko piersi ciężkie i bolące.Raz tylko wymotowałam jak zjadłam kebaba do dzisiaj mi został wstręt i nie mogę patrzeć na kebaby,czułam się jak zbity pies :szok::-D a to był tylko raz więc jak sobie pomyślę że miałabym tak codziennie się czuć to o matko:szok::no:
Ale kochana co się nie zniesie ważne żeby dzidziolek się rozwijał i dał ci kopniaczka:tak::-D No mówią że Alan jest za tatą więc przydałoby się drugie co będzie za mamą:-DJak się uśmiecha to ma małe oczka ale ogólnie to są większe i niebieskie żebyś go widziała jak był malutki

Ostatnia edycja:
reklama
O świnki jedne, co wyście tu wczoraj nawypisywały!!!
Robotników to ja mam za oknem. Skaczą po rusztowaniach bez zabezpieczenia ale żadnego ciastka jeszcze nie widziałam :no:. Raczej tacy panowie Gienki i Józki :-D, bez zęba na przedzie. Jak byli tu archeolodzy, to owszem było na co popatrzeć :tak:. Mnie to raczej motocykliści ruszają, ech. W kasku to wszyscy są pioruńsko przystojni :-D, no i nie powiem czasami są cholernie zgrabni w tych swoich motocyklowych ubrankach, uuuu.

Czarna - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry