reklama

Odskocznia;))))

reklama
Plenitude , wiesz ,że ja też jeszcze nikomu nie powiedziałam :-p wiedzą 3 koleżanki i mój T i jego rodzice.
Dziewczyny , rodzice moi , w pracy , rodzeństwo - nikt nie wie , wszystko przedemną , nawet nie wiem jak się za to zabrać

Dziewczyny zrobiłam smutna minke bo mam cholernego cykora...jak juz zbliżam sie do gabinetu to mam palpitacje:( A jak koleś włącza usg to nawet ze strachu nie patrze...No mam nadzieje,ze moje koszmarne doklegliwosci nie sa na marne...

heloł.... smarkacz roku i kaszlak miesiąca sie wita.....

Rozwaliło mnie chorobsko, schizy zyc nie daja... objawy ciąży mi mineły.... cycki flaczki, brzuch jkaby zmalał, mdłosci jakby całkiem mineły, sikanie w normie... Jejq dziewczyny ja zwariuje.....

Czarna wielkie gratki

Emka trzymam kciuki

mysiaczku spokojnie, choróbsko Cię troszkę przygniotło, może skocz do rodzinnego, są leki dla brzuchatek, a objawy też czasem mijają a potem wracają jak przypływ.. myślę, że jeśli to już dłużej trwa warto by Cię lekarz zobaczył i osłuchał?

czarna super wiadomości :tak: ja nie mam odwagi, jak się sytuacja rozwinie i wyklaruje to może się przyznam na ślubie kuzyna pod koniec stycznia..

emka kochana odwagi, rozumiem Cię doskonale bo mam to samo, na samą myśl o wizycie trzęsą mi się ręce a serducho wali jak szalone..

kwiatuszek Ty słuchaj gatto bo to mądra i silna kobieta jest, zobacz co ona musiała przejść z powodu operacji, a trzyma się super i ma pozytywne nastawienie. czasami do głowy przychodzą dziwaczne pomysły.

Czarna gratulacje, ale szybko mialas to genetyczne, ja dopiero szlam w 14tc:tak: albo mnie sie cos poplatalo:baffled:

Emka trzymam kciuki, na pewno bedzie wszystko dobrze!!

Mysiak no juz najwyzszy czas, zeby te objawy I trymestru minely!! Teraz tylko sie cieszyc ciaza!:tak:

Plenitude :*

reklama
czarna:-) gratulacje.emka to juz zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.normalne,ze sie boisz.pamietam jak ja bylam zestresowana przed genetycznym tym bardziej,ze mialam kiedys siostre chora na zespol downa...bedzie dobrze.mysiak objawy sie zmniejszyły,bo chorobsko cie zaatakowalo dlatego.pozatym nie musisz miec wszystkich objawow do samego konca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry