aniunia jak mały Tobi???
emka ja najdluzsza przerwe mialam 2,5 tygodnia jakos tak...myslalam,ze szlag mnie trafi.
gatto jak juz wyczytalam wizyta sie udala tak? no to super

.
czarna juz czujesz ruchy????????????????????????????

ciekawe czy ja z kolejnym dzieckiem tez wczesniej zaczne czuc...

...z Alicja pierwsze ruchy wyczyłam dopiero w 20tc...ale to zapewne dlatego,ze pierworodka ze mnie...
witam Panie.
my dzis bylismy z mala u pediatry z racji jej uczulenia na ta marchewke.tak jak podejrzewalam idzie ona w odstawke.moze nie na zawsze,ale na jakis czas napewno.od przyszlego tygodnia mozemy wlaczyc ziemniaka...Ala niestety lipnie przybrala na wadze...w miesiac przybyla tylko 500gram...kiedys w 2tyg tyle przybrala.nic nie poradze na to,ze jest nie jadkiem...mleko jest smierdzace,pozatym kolki,kolki i jeszcze raz kolki...i tak dodaje jej sinlacu do mleka to jest kaszka ryzowa dla dzieci z alergia,zeby jakos urozmaicic smak...czasem zje wiecej,czasem mniej...zalezy od dnia i humorku...w styczniu mamy wizyte u gastrologa.ma zdecydowac jak dlugo mała ma pic nutramigen1.jesli przez kilka tygodni jesio i zgodzi sie odstawic to nasza pediatra chce sprobowac wprowadzic normalne mleko...tzn jakies Hipp,Bebilon cos takiego zeby zobaczyc czy mala bedzie tolerowac.jesli tak to super.smak normalny moze bedzie jadła wiecej,jesli nie to nutramigen 2 sie pokloni...miejmy nadzieje,ze sie uda.
pozatym jestesmy juz prawie spakowani.zostaly juz tylko rzeczy małej,ale to na samym koncu.dzis po 20ej maz zwozi rzeczy do nowego mieszkania,a jutro juz my z mala sie tam lokujemy.mam nadzieje,ze tam bedzie spokojniej.mamy 3 minuty drogi do tesciow.wrazie jakiejs pomocy zawsze ktos pod reka.i 5minut do parku.tez fajnie.
a oto nasza niunia.mimo,ze malo przybiera na wadze wg mnie rosnie w oczach.