Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo zdrówka dla mamy.
I tak juz chyba za duzo przed nim siedze...:-(

...tylko,ze u nas nowki sa po ok 400-500zł,a uzywane ciezko spotkac
...zjola jakie nie tesknicie??????????? bylas tyle razy wywolywana i tu i na cpp,ze juz nie pamietam nawet
,ale teraz wiadomo czemu cie nie ma...wspolczuje sytuacji z babcia...wiem jak bardzo upierdliwe moga byc niektore starsze osoby.maz ma 77letniego dziadka-trzyma sie dobrze,ale jest meeeega marudny i upierdliwy.sama babcia ma go dosc.nie potrafil np zrozumiec czemu uspilismy psa mimo,ze nas gryzl-wg niego to byla nasza wina,bo czesto zostawal sam w domu
...no coz...co do nadziei...nie wolno ci tak pisac!!! powiedzial ci ktos,ze nie bedziesz miala dzieci??? jesli nie to nadzieja zawsze bedzie.tylko czas musi byc odpowiedni.
, ale da się coś skrobnąć. Co do otaczającej mnie starości i śmierci, to pisałam o moich ostatnich doświadczeniach pogrzebowo- domowo-szpitalnych. Ja na szczęście stara się nie czuję, spokojne wasze rozczochrane
Ale w moją ciążę, na dokładkę udaną trudno mi uwierzyć, co na szczęście nie pogrąża mnie w rozpaczy i depresji.