reklama

Odskocznia;))))

reklama
Karola, moze faktycznie zabek sie kluje... Chlodne picie koi nieco bol dziasel, cieple podraznia wrecz. Zwroc uwage czy nie poplakuje jak je, lub ma smoczek w buzi. Karol mi teraz w nocy popija co chwile po odrobinie, ale jemu idzie druga "czworka".

Melduje, ze wlasnie doznaje orgazmu portfela. :-D Od jakiegos czasu szukalam spacerowki dla Syriusza - wysoka dla takiego faceta juz nie teges, "parasolka" dobra na szybkie przeloty z parkingu do sklepu, ale nie na dluzsze posiadowki bo i ciasno i plecy wygiete. Dzis zobaczylam na ebayu calkiem ladny wozeczek, w dodatku funkiel nowke, ale uznalam ze nie na moja kieszen zabawka, wiec tylko w ostatniej chwili podbilam cene o 3 funty, zeby nie bylo jak ten Icus co mial do Boga pretensje ze w totka nie wygrywa, a nigdy nie gral. I ku oslupieniu swemu kupilam dziecku wozek za 56 funtow. Noweczke. Three Wheeler Brand New Without Tags Jeep Pushchair | eBay

Hej babole!
faktycznie Zjolka i Anulka nas opuscily :-(

Magdalena to trzymam kciukasy w takim razie &&&&&&&&&&&

Plenitude ja wierze, ze bedzie dobrze:tak: tez jakos mi sie wydaje, ze bedzie u ciebie chlopak:-) U mnie nawet ok, ale kurcze jeszcze 5 dni tylko:szok:

Klaczku u Ciebie znaczy, ze bedziesz bardziej kontrolowana i masz szanse na wiecej scanow??

kłaczek wózek super, kolor świetny, niebieski w różnych odcieniach depcze mi po piętach od wiosny, cena po prostu extra, warto łapać okazje jak same się pchają :tak:

gatto zaczynam się już denerwować, tak jak pisała emka, takie napięcie jak Cię nie ma w eterze bo może już akcja się rozkręca na planie filmowym ;-), nawet mnij o tych cholernych badaniach myślę. niech to wszystko ładnie i gładko pójdzie.

elka hejka kochana ja spędziłam niedzielę u teściów:happy:

elka ja ich lubię więc jeździmy tam co dwa, trzy tygodnie. oczywiście najpierw muszę przeżyć awanturę z moim mężem Panem Punktualnym, "obiad na 13 a Ty jeszcze w szlafroku??" eh, nawet już nie podejmuję tej z góry przegranej walki :-D

reklama
elka owszem, bywa różnie, ale są normalni i fajni, ja jestem bardzo antyspołeczna jednak polubiłam ich i dobrze się u nich czuję. mój mąż twierdzi, że on tylko buty założy i jest gotowy więc co ja mam odpowiedzieć jak muszę się uczesać, umalować i ubrać? powinnam poprzedniego dnia zaczynać wg niego.. zajmuje mi to wszystko jakieś 30-40 minut z myciem głowy, ale dla niego to godziny.. nie ma sensu, staram się nie podejmować tematu bo i tak nie zrozumie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry