reklama

Odskocznia;))))

Zjolka ja jakiś czas temu próbowałam zrobić liste zafasolkowanych i stanęło chyba na kilkunastu dziewczynach...teraz to już sama się pogubiłam,szok:) Ze spokojem poczekamy sobie i na Ciebie i na Anulke:) Buziaki i głowa do góry,czasami tak jest,że wszystko się wali,ale przychodzi też czas,że jest lepiej:)

reklama
Zjolka ja jak patrze na mój suwak to sama jestem w szoku...ale i tak jakoś tego wszystkiego jeszcze nie potrafie ogarnąć psychicznie...schizy robią swoje,do tego akurat ten tydzień ciąży (złe wspomnienia z zeszłego roku)...No co zrobić,staram się nie myśleć i tyle,czasami przypomina mi się ,że jestem w ciązy jak coś robie i jestem jakaś zasapana,wolniejsza;) Do tych cholernych mdłości tak już przywykłam,że czuję się tak jakby to było normalne,tu wiukne,tam mi się cofnie heheh więc już tego jakoś do dolegliwości ciążowych nie zaliczam;)))
Gatto :szok::szok::szok:Juz lada dzień:szok::szok::szok: Nie bój się nic,ja bedę się bała za Ciebie;-):-D

Zjolka pawiki to juz raz na tydzień,ale mam wrazenie,że są wtedy jakieś skumulowane:baffled:Mdłości nadal mam:-(
A tak poza tematem-rano miałam załamke-patrze przez okno a tu śnieg!!!A ja głupia czekałam juz na wiosnę hehehe Więc teraz głowa mnie boli,bo pogoda się zmieniła:( Nic mi się nie chce:(
Zjolka wymyśl mi jakieś zadanie,żebym tyłek z kanapy ruszyła;)

Nie uwierzycie, ale u nas tez sypie caly dzien!!:szok::szok: Swiat sie konczy!

Na poprawe humoru zrobilam zamowienia na zalando.it za 150 €. eM mnie zatlucze:baffled:

Gatto , jak zacznie krzykać , udawaj że już rodzisz , wody odchodzą albo coś koło tego :-D przejdzie mu
a na poważnie to kciuki ogromne za Ciebie , żeby wszystko pomyślnie przebiegło &&&

reklama
:szok:krotki post , mowisz:-Du mnie po staremu,tzn;ciagle w biegu, ciagle cos tam sie dzieje. teraz jestem na etapie leczenia malzonka, ma problemy z prostata, coraz to inne badania od lekarza do lekarza i tak w kolko. poza tym naprawde nuda wiec tez nie ma o czym pisac.:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry