reklama

Odskocznia;))))

gatto - dobrze pamiętalam że to jutro :tak: ale zleciało , trzymam kciuki i zazdraszczam :-p
Z tą pocztą to Karola ma racje że się wkurza, list polecony wysyłam zawsze bo jest rejestrowany, a zwykły nie wiadomo gdzie później szukać, list na poczcie leży 14 dni i po tym czasie jest odsyłany, więc mogę przyjść w 13 dniu i go odebrać - bo różna są sytuacje, ktoś wyjechał, ktoś chory itd.
karola - naprawdę zależy od babeczki która siedzi w okienku, niby się nie powinno wydawać, ale życie trzeba znać i rozumieć drugą osobę. Ja mam dyspozycje wrzucania poleconych do skrzynki, nic nie kosztuje a życie ułatwia. :tak: A to że urzędy tak działają, i jest bałagan to doswiadczyłam 2 tyg temu. Na wycieraczce leżał list z Urzędu Skarbowego!!!! Adres był tylko na blok, numeru mieszkania nie było, więc dziwna sprawa. A w liście info że mamy 7 dni od dnia odbioru listu na złożenie wyjaśnienie inaczej kara itd itp. No Ja się pytam a czy US ma mój podpis pod odbiorem? Szczęście dla nich że ksiegowy załatwiał tę sprawę, bym pewnie wybuchła tam :wściekła/y:

plenitude - życzę spokoju, trzymam kciuki i przesyłam moc pozytywnej energii żeby wyniki były idealne,a dzieciątko było idealną modelką albo prosperującym biznesmenem w przyszłości :tak:
emy - chcę do Ciebie :-p do ciepełka :-) buziak
zjola - już miałam Ci pisać gdzie jesteś, ale dobrze że napisałaś :tak: idzie wiosna będzie lepiej :tak:
aniunnia - pokaż no Ty swój skarb :-p

Jakby ktoś chciał wiedzieć, to u mnie po staremu :-p ciąży brak, w tym miesiącu starania tez bardzo ograniczone - stres, problemy i te sprawy - ale cyc do góry i do przodu, nie ma innej opcji :tak:

czarna - a Ty jeszcze pracujesz czy już l4?

reklama
Anastazja , ja od miesiąca na L4 , nudzi mi się jak diaabli , mam wrażenie że wszyscy o mnie zapomnieli , telefon milczy . Małemu stale coś kupuje , stary mówi że mi odbiło , ale nawet nie protestuje :) teraz jeszcze mamy ferie , dziewczyny moje u babci , T w pracy a ja sama .... tzn stale na BB:-p

siusiak będzie :-D ale fajnie :tak: gratuluję :-)
oj jakbym chciała mieć dużo czasu , książki, filmy i te sprawy, Ja mam kilka seriali do nadrobienia, Fringe, gotowe na wszystko, czas honoru - te mi teraz przyszł do głowy, polecam :tak:;-)

Dziewczyny może Wy mi pomożecie-macie jakąś wiedzę na temat dozwolonych dla ciężarówek kropli do nosa??Zaraz sie uduszę,a te wszystkie wody morskie są do du...

emka - jeden sposób śmierdzący :-p weź cebule wyciśnij sok na wacik, i taki nasączony włóż do uszu ( wiadomo sok z umiarem, nie tak żeby ciekło :-D) ubierz czapke albo zawiąż chustę jaką wokół głowy, chodzi o "zamknięcie" uszu. Tylko że Ja to robię na noc - rano jest wiele wiele lepiej.
a sposób mojego męża - mogę przekręcić, na łyżkę nalać kropli miętowych i je podpalić - zgasić i wdychać to miętowe powietrze przez nos - ostrzegam mięta uderza do nosa dość mocno, ale czyści jak talalala :tak:

Pleni no i właśnie w tym temacie co lekarz to inna opinia i bądź tu mądra:( Podpytałam na czerwcówkach i jednej z dziewczyn lekarz pozwolił uzywać otrivinu...Poczekam jeszcze na dalsze odzewy,wybiore mniejsze zło. Jednak wole konkretniejsze krople,ale ich nie nadużywać niż tak sie męczyć,dusić i dziecko niedotleniać...No od wczoraj jestem do du...

Emka ja robilam inhalacje z soli i rumianku, ale srednio pomagalo. To znaczy robilam je 4 razy dziennie i po nich bylo jako tako, ale w nocy juz zatykalo. Mozesz sprobowac, moze na ciebie podziala.

emka a nie masz jak karnąć się nawet do rodzinnego? masz rację, że co lekarz to inne zdanie, podałam te delikatniejsze o których słyszałam, a lekarz cholibka wie jakie ma zdanie na ten temat ;-) fajnie byłoby gdyby Ci to szybko pomogło, sprawdziłam w ulotce otrivinu i jest info, że w ciąży przeciwwskazane a dozwolone tylko pod kontrolą lekarza w czasie karmienia.. i lecz się człowieku jak nie ma prawie czym:baffled:

reklama
No i właśnie o to chodzi...ło matko i kogo tu się słuchać heheh z drugiej strony jak widze te wszystkie ulotki i w każdej zakazy dla ciężarnych...a niektóre kobitki całą ciążę muszą łykać jakieś "niby" zakazane specyfiki. Nie chce uderzać do rodzinnego bo to kawał drogi od kiedy sie przeprowadziłam,a poza tym Ci chorzy ludzie w kolejce,jeszcze inne dziadostwo podłapie. Co za chOlerny upierdliwy katar:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry