reklama

Odskocznia;))))

reklama
No jestem ciekawa do kogo będzie bardziej podobna,pewnie zanim Ci ją przyniosą na spokojnie po cc to M juz się dokładnie jej przyjrzy i naliczy podobieństwa:a to jego nos,a to oczka :-D:-D:-D

anty2 to marnie mnie pocieszylas...:sorry2:...kłaczek nio ja slyszalam,ze to jeden z glownych bledow wychowawczych...ale chociaz noc przespana...Ala w dzien spi w kojcu-bez problemu,ale w nocy jest dokladnie to co u ciebie...ie pomaga to,ze ma dziure wycieta po mojej stronie i jestem doslownie obok tak jakby spala obok w lozku...w nocy tez wyczuwa jak wstane dp do wc,ze mnie nie ma...gatto za bezproblemowy porod...&&&&&&&&&&&.

nie uwierzycie jaki mamy burdel w tym naszym kraju i jak sie wsciekłam...jakies 2 tyg temu do mojej mamy przyszlo awizo( tam jestem zameldowana i tam przychodzi korespondecja) do mnie...polecony...myslalam,ze wreszcie dotarły krople sab simplex od myszki wiec sie nie spieszylam,bo nie mialam z kim malej zostawic,a na poczte mam daleko jakies 45 minut na nogach.po jakis 3,4 dniach pojechal maz zeby odebrac-mial moj dowod i france mu nie wydały,bo on zameldowany jest u rodzicow,ja u swojej mamy...ale na awizo byl moj adres no i maz mial moj dowod wiec nie wiadomo czemu mu nie wydaly,powiedzialy ze adresy na dowodach sie nie zgadzaja jako adres małzenstwa i,ze nie wydadza...ciul,ze mowil,ze wynajmujemy mieszkanie itd... nie wydaly,wiec ja dopiero wczoraj poszlam na poczte jak szlam od gina,bo wczesniej nie mialam takiej mozliwosci i co ja widze???? PISMO Z WOJEWODZKIEGO OSRODKA DS.ORZEKANIA O NIEPEŁNOSPRAWNOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. pisalam wam ze w tam tym msc dostalam decyzje odmowna w mojej sprawie...a tu wczoraj czytam,ze jednak musieli sie glebiej zapoznac z dokumentacja i termin jednak wyznaczyli-komisji lekarskiej na...15 LUTEGO!!!!!! na jutro....co lepsze musze dowiezc malej morfologie i rozwoj na siatce centylowej!!!!!! niech ich szlag!!!! w zyciu bym nie pomyslała,ze to od nich...i dzis musze pisac pismo o przelozenie terminu komisji,bo przeciez nie wyrobimy sie.dzis umowilam dopiero na wt mala do lekarki...tylko u nas takie rzeczy...

dodatkowo dzis dzien lipny,mala sie drze w niebogłosy,w nocy wypila 200ml cherbatki,dzis od rana juz ze 100ml..rece wciaz w buzi,smoczka nie chce,jesc tez nie....ZEBY...ahhh....

Gatto jak ja Ci zazdroszcze:)))))Już jutro ją utulisz:))))
Plenitude przejrzałam cpp...dość dziwne niektóre posty...nie wiem czy w ten sposób jesteś wspierana czy bardziej denerwowana...Będziemy teraz czekac z Tobą na ten najwazniejszy wynik i nieważne czy poznamy go czy nie,ale ten miesiąc będziemy z Tobą i już.

Dziewczyny a mnie rozłożyło,kolejna nieprzespana noc z zatkanym nosem,kiepsko się czuję,ale nie mam gorączki,pilnuję tego. Konkretne przeziębienie niestety:(((

emeczko przedstawiłam swoje zdanie na ten temat, z pewnością przekażę Wam wynik, tylko decyzje zastrzegłam sobie jako prywatną kwestię wiec spokojnie, wiem, że osoby które znają mnie już trochę na forum i czekają na info co z wynikami też w jakimś stopniu mogą się denerwować, a że sporo z nich to ciężarówki to nie będę trzymać w niepewności dłużej niż kilka godzin po poznaniu wyniku lub powrocie z nimi ze szpitala.
na przeziębienie pij grzecznie syropik, wiem, że wiesz jaki, na pewno pomoże i nie dawaj się choróbsku, niedługo zza winkla wyjrzy wiosna i od razu samopoczucie będzie lepsze a i te przeziębienia może dadzą nam spokój:-).

Plenitude ja nie wchodze na CPP, bo jakos mnie to straszliwie dobijalo, moze wroce kiedys jako corka marnotrawna, ale jesli pytaja o jakies konkretne rzeczy, ktorych tylko moge sie domyslic:baffled: to kurde bez przesady!! Ja mysle, ze amnio potwierdzi zdrowego smarkacza lub smarkule i tyle!! I tego sie bede trzymac! Amen!

Emka znam ten bol, spalam prawie na siedzaco, lub w ogole, choc pomagala woda w spray'u do nosa.

Karola sorry, ze to napisze, ale to nie bajzel w kraju, tylko ty na czas nie odebralas poleconego. Jak juz ktos wysyla polecony to mozna sie domyslic, ze to cos waznego. A 2 tyg to raczej sporo na zawiadomienie o komisji. Nie miej pretensji o to, ze ci wyznaczyli termin na cos o co sama prosilas. Wydaje mi sie, ze w tym przypadku nie masz racji i nie powinnas sie wkurzac, no chyba, ze sama na siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry