anty2 to marnie mnie pocieszylas...

...
kłaczek nio ja slyszalam,ze to jeden z glownych bledow wychowawczych...ale chociaz noc przespana...Ala w dzien spi w kojcu-bez problemu,ale w nocy jest dokladnie to co u ciebie...ie pomaga to,ze ma dziure wycieta po mojej stronie i jestem doslownie obok tak jakby spala obok w lozku...w nocy tez wyczuwa jak wstane dp do wc,ze mnie nie ma...
gatto za bezproblemowy porod...&&&&&&&&&&&.
nie uwierzycie jaki mamy burdel w tym naszym kraju i jak sie wsciekłam...jakies 2 tyg temu do mojej mamy przyszlo awizo( tam jestem zameldowana i tam przychodzi korespondecja) do mnie...polecony...myslalam,ze wreszcie dotarły krople sab simplex od myszki wiec sie nie spieszylam,bo nie mialam z kim malej zostawic,a na poczte mam daleko jakies 45 minut na nogach.po jakis 3,4 dniach pojechal maz zeby odebrac-mial moj dowod i france mu nie wydały,bo on zameldowany jest u rodzicow,ja u swojej mamy...ale na awizo byl moj adres no i maz mial moj dowod wiec nie wiadomo czemu mu nie wydaly,powiedzialy ze adresy na dowodach sie nie zgadzaja jako adres małzenstwa i,ze nie wydadza...ciul,ze mowil,ze wynajmujemy mieszkanie itd... nie wydaly,wiec ja dopiero wczoraj poszlam na poczte jak szlam od gina,bo wczesniej nie mialam takiej mozliwosci i co ja widze???? PISMO Z WOJEWODZKIEGO OSRODKA DS.ORZEKANIA O NIEPEŁNOSPRAWNOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. pisalam wam ze w tam tym msc dostalam decyzje odmowna w mojej sprawie...a tu wczoraj czytam,ze jednak musieli sie glebiej zapoznac z dokumentacja i termin jednak wyznaczyli-komisji lekarskiej na...15 LUTEGO!!!!!! na jutro....co lepsze musze dowiezc malej morfologie i rozwoj na siatce centylowej!!!!!! niech ich szlag!!!! w zyciu bym nie pomyslała,ze to od nich...i dzis musze pisac pismo o przelozenie terminu komisji,bo przeciez nie wyrobimy sie.dzis umowilam dopiero na wt mala do lekarki...tylko u nas takie rzeczy...
dodatkowo dzis dzien lipny,mala sie drze w niebogłosy,w nocy wypila 200ml cherbatki,dzis od rana juz ze 100ml..rece wciaz w buzi,smoczka nie chce,jesc tez nie....ZEBY...ahhh....