reklama

Odskocznia;))))

emy plaża,słońce????:szok: Ło matko,a u mnie za oknem biało-szaro i wieje,że łeb chce urwać:-( Więc ty się tak lepiej nie chwal,bo zaraz będziesz miała inwazję wszystkich babek z bb:-)
karola mój bratanek sypiał tak z rodzicami do 4 lat,pomogło dopiero piętrowe łóżko wybrane przez niego:-)

reklama
dziewczyny dziękuję za kciuki.
ryzyko trisomii 21 to 1:9. Trisomia 18 1:348. w niedzielę wieczorem idę do szpitala a w poniedziałek rano mam amniopunkcję. wg lekarzy zdrowe dziecko z zespołem Downa.

Karola, Karol tez spi z nami - mea culpa - kiedys sypial w lozeczku, ale jak Rajmund pracowal na noce, to ja go sobie do lozka bralam. I wyhodowalam malemu czujnik w d... - jak tylko tylkiem dotknie materaca w lozeczku, otwiera oczy i wrzask. :-D Spi z nami, zasypia wtulajac sie we mnie, w nocy pilnuje zebym byla blisko i tulila go kiedy sie przebudza - taka malpka czepiak. Nie jest to blad wychowawczy, sypianie z rodzicami uwazane jest za jedna z poprawnych form "nocowania" dziecka, tyle ze dla rodzicow to uciazliwe. Taka antykoncepcja permanentna.:confused:

No kusza, a ja musze zachowywac wstrzemiezliwosc:wściekła/y::wściekła/y: Ogolnie dzisiaj byly u mnie kolezanki i posmialysmy sie troche. Nie mam jakichs szczegolnych objawow stresowych:-D wszystko juz przygotowane, wiec labuje :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry