Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sms od Gatto : Cristina urodziła się dziś o 12:50 z wagą 3100.Ma dużo czarnych włosków i jest prześliczna)))

Dzięki wielkie, dobrze, że wiesz,że Twoje marzenia się spełniają:-) jest szansa, że spełnią się wszystkie, w tym to jedno najważniejsze. A nie powinnaś dzisiaj być w szpitalu?emy czytam sobie spokojnie info tylko coś mi ten szereg suwaczków był jakiś inny, policzyłam je, przeczytałam i uśmiech dookoła głowy :-) - najchętniej bym Cię mocno uściskała, ale z racji Twego stanu(ostrożność:-)) przesyłam buziaki i zapewniam o wielkiej radości i najlepszych życzeniach na przyszłość wraz z kciukami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, moje malutkie marzonko się spełnia: żebyśmy się na BB jako brzuchatki spotykały:-) wszystkiego dobrego kochana![]()
Dzięki słońce, cieszę się, że jest wokół mnie tyle przyjaznych dusz, które cieszą się za nas.Emy - łzy mi w oczach stanęły, klucha w gardle.
Trzymam kciuki byś sobie poradziła z tym psychicznie, z całą ciążą, potem z porodem, a potem całą resztą. Gratuluję Wam.![]()

Mój mózg tak jakoś na to zareagował i już. Będzie dobrze,zobaczysz
oczy nam tu mydliłas opalaniem na plazy,a tu bach taka wiadomosc;-).GRATULACJE PRZEOGROMNE.nio to teraz elegancko.