reklama

Odskocznia;))))

Emy oj tam, oj tam, zobaczysz, ze bedzie wszystko ok:tak: a przez 3 miesiace to wiesz ile mozna wyhaftowac, wydziergac czy co tam jeszcze?? hihihi:-D:-D

Anastazja to wynik juz bedzie w przyszlym tyg? &&&&&&&&&&&&&& zeby byl ok!

reklama
Hej dziewczęta :-) ALe duzo tu "znajomych" twarzy :-)

Emy
- jak dobrze przeczytać, ze u Was wszystko ok :-) ciężki wybór z tym szpitalem do rodzenia, u nas też jest "moda", żeby rodzić w mniejszych okolicznych miastach, ale ja wybrałam nasz szpital z oddziałem noworodkowym i byłam bardzo zadowolona z całego pobytu i porodu, choć "zabezpieczyłam" się wynajmując prywatnie położną

Plenitude - to jesteś moją "krajanką" ja też z ZG i też wybrałam naszą j.w napisałam porodówkę. polecam Ci "podziałać" ze swoją położną, na prawdę ma się wtedy super komfort i tak się czujesz bardziej pewna w tym szpitalu.

Czarna - moje wielkie GRATULACJE! synek cudowny :-)

Gatto mowiac o karmieniu 24h uzylam przenosni,bo tak naprawde karmi sie co 3h,czasem 2 czasem 4.Poza tym ja nie mialam meza w domu po powrocie ze szpitala,nie wzial nawet 1 dnia urlopu,bylam sama,tez obolala,zdolowana na maxa ale jednoczesnie bardzo mocno zmotywowana.I udalo sie.Nie bede licytowac sie kto mial gorzej,nie o to chodzi.
Karmcie sobie jak chcecie,jak Wam wygodnie.
Nikogo nie chce przekonywac,jedynie moge starac sie wspierac.

Co tam u dzieciaczkow?
Ola ma prawie 7mcy i sie zastanawiam czy mam juz ja przeniesc do spacerówki?Sama nie umie siedziec,ale podciaga sie itp,nie chce jej sadzac na sile.
Z drugiej strony jak jest na spacerze w gondoli to sie wychyla,glowe podnosi,probuje cos zobaczyc,jest ciekawa swiata.
Teraz siedzi obok mnie w bujaczku i mnie zaczepia,smieje sie glosno,przekochane dziecko:)
U nas byl tydzien lata,doslownie upaly byly ale od wczoraj znowu typowa irlandzka pogoda,13 stopni,deszcz,wiatry...skonczylo sie lato...
Milego weekendu Wam zycze.
A mamom tuz po porodzie duzo wypoczynku i pozytywnej energii!

Emy jak dobrze widzieć wieści od Ciebie :) mało kiedy tu wchodzę, dlatego bardzo się cieszę, że napisałaś co u Was :tak:

Piszesz o szpitalach, więc ja też będę rodzić w Katowicach na Ligocie, wybrałam ten szpital ze względu na maluszki, leżałam tam ok 23 tc i szpital może zbyt piękny nie jest ale opieka bardzo dobra no i CZD zaraz obok, a jeśli chodzi o komfort to polecam Katowice Bogucice same pozytywne opinie słyszałam.

A jak będziesz w Katowicach to zapraszam do Tychów :tak:

Czarna, Emka gratulacje !!!!!! super czyta sie takie wieści :)

prija napisała: już po, Julka waży 3450, 55 cm, 9 pkt Apgar. Jakoś się trzyma, ale mocno boli. Gratulacje :-):-):-) i mam nadzieję, że ten okropny ból po cc w miarę szybko minie.

Emy - mocno wierzę, że wszystko będzie dobrze i ani się obejrzysz, a rzeczywiście już będziesz narzekać na kolki itp. trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& a i zgadzam się z A_gala że jeśli się ma "wolne" środki to warto pomyśleć o opłaceniu położnej

Gatto - jak Cristinka się miewa? daje troszkę mamusi popalić? poproszę o aktualne foto:-)

AniolkowaMamo - ale nam te pannice rosną... już 7 miesięcy :szok: co do spacerówki to ja już z ponad miesiąc temu się przesiadłam, za zgodą rehabilitantki, bo Marta szału w gondoli dostawała. a masz rozkładaną na płasko spacerówkę? bo jak młoda śpi, to wożę ją na płasko a jak nie śpi to jeden stopień wyżej. ta moja gagacina chciałaby jeszcze wyżej ale na to musi jeszcze poczekać.

Bibiana - wow... już 31 tydzień, jak ten czas leci. trzymam kciuki za szybki poród &&&&&&&&&&&&&&&&

Prija - mega wielkie gratulacje!!! dużo zdrówka dla Ciebie i Juleczki! czekamy na fotkę

Anty - co tam u Ciebie? nadal na Mazurach? wiem, że kiedyś już się pytałam ale przypomnij mi gdzie Ty tam stacjonujesz?

melduję, że u nas wszystko w porządku. trochę mnie męczą te upały ale staram się teraz wychodzić na spacery rano i wieczorem, a dla mnie śpiocha to ranne wstawanie jest wielkim poświęceniem. Martula robi się coraz bardziej kumata i ciekawa świata. jeszcze nie raczkuje ale coś czuję że już lada dzień zacznie a wtedy to już będę musiała mieć oczy dookoła głowy

buziaki dla wszystkich!!!

reklama
Plenitude - o matko! a kiedy u Ciebie ten suwaczek tak popędził? jak się czujesz? jeszcze tylko kilka tygodni i już będziesz tulić swoją córeczkę. ale fajnie:-):-):-)

Anilek - gratulacje!!! wracajcie szybko do domku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry