reklama

Odskocznia;))))

Witam urlopowo :D
Gratulacje swierzo upieczonym mamom. Dziewczyny ja mam pytanie czym się różni laptop od nootbooka?w sobotę jedziemy kupić nowy sprzęt bo m mi popsol i raczej nie da się go naprawić i tak się zastanawiam.bo z tel.zle mi się pisze.

reklama
Dzięki gatto. A może wiecie czy Toshiba to dobra firma jest?bo jest w tym tyg., w promocji za przyzwoita cenę no i 17tka. Co mnie cieszy,bo na takich mniejszych laptopach zle mi się czyta i pisze.

bett nadal w tym samym miejscu:-) I dobrze-jak musiałam tu przeżyć tę "okołobiegunową" zimę to teraz musi mi szef wynagrodzić kolejnym latem na Mazurach;-).To okolice Grunwaldu.
anilek gratuluję
gatto ale śliczna pysiunia,włoski ma cudne:-)
emka dzięki za pozytywne rozpatrzenie prośby;-) Superaśna ta twoja Ninka:-) Ale ten świat porąbany-ja ukrywam,bo uwazam że mam za grube,ty ukrywasz bo za cienkie-wniosek-nam babom nie dogodzisz:-):-)
dulano nie mam nic z Toshiby,ale jak kupowałam laptop dla siebie mój m uparł się,ze kupi mi na urodziny-wywalił za niego grubo ponad 3 tysi za Samsunga,bo powiedział,że muszę mieć porządny,potem dostałam służbowy Lenovo za mniej niz połowę tej ceny i też hula do dziś...Teraz już bym tak nie przepłaciła...

Ostatnia edycja:
reklama
Nasz poprzedni laptop to asus był i w 2008 płaciliśmy za niego 650euro a Toshiba jest za 399euro.i tak się zastanawiam też właśnie słyszałam ze lenovo to dobra firma jest.chyba dzisiaj po niego pojedziemy bo pisanie z tel.wyprowadza mnie z rownowagi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry