reklama

Odskocznia;))))

reklama
serio?????? a ja w to wierzyłam :zawstydzona/y: wydawało mi się to nawet logiczne, że jak wyjdą później, kiedy dziecko już nie je w nocy, to się mają mniejszą szansę popsuć niż jak wyjdą wtedy kiedy dziecko je kilka razy w nocy, bo nie wyobrażam sobie żeby po nocnym karmieniu myć ząbki
No nie ząbków nie umyjesz, ale one mimo wszystko od razu się nie będą psuć, a potem już dziecko w nocy nie je, dostaje mleko, mycie ząbków i do łóżka. Liczą się też geny, moi rodzice np. oboje mają paradentozę, to ja się muszę mocno przy zębach napocić by było z nimi wsio ok. W sumie to muszę iść i ponaprawiać co nieco. :zawstydzona/y:

Lilianna ile wypija??? Łooooooo matko! Oliwce jeszcze daleko do niej.... mała teraz śpi ale jest tak gorąco że szok.
Oliwia jest młodsza, no i ja Weronice dawałam pić od początku często i stąd doszliśmy do takich ilości. No i ta jeszcze naśladuje siostrę, jak widzi Adriannę pijącą, to zaraz sama się również upomina.
Cudowna, jejuś i jak jej pięknie w tym białym kaftaniku/body, ładnie kontrastuje.

Emy - odłożyłam prasowanie, nic a nic nie robiło się chłodniej, za to teraz pada i jest cudownie, ale teraz mam lenia.
Co do porodu i nieobecności M. Dobrze zrozumiałam, rodzisz w PL i wracacie do niego, a nie, że wracasz rodzić w Egipcie?

Lili a tu deszczu jak nie było tak nie ma, a miały być przecież burze i nawałnice.
O ponaprawianiu zębów to się taką czcionką powinno pisać a nie tak po cichutku, żeby nikt nie zauważył ;-);-);-)

tak rodzimy w Katowicach. Taki był od początku plan (przynajmniej mojego męża) żebyśmy spróbowali gdzie indziej) zresztą teraz już nikt by mnie do samolotu nie wpuścił

Kurcze, dzisiaj otwieram babyboom a tu przeglądarka mnie informuje że na stronie zostały umieszczone złośliwe oprogramowanie widget.nokaut.pl i ze to zainfekuje mój komputer. Więc wchodzę dzisiaj z innej przegladarki. nie wiem, dziwne trochę

Miłego dnia!

cześć dziewczyny wpadam Wam napisać ,że od września tak jak było w planach zaczynamy staranka to prawie już i nie mogę się doczekać :)
u mnie ochłodzenie fajnie jest czym oddychać ;)
pozdrawiam

Emy u mnie tez sie wyswietla, ze bb jest zainfekowane i za kazdym razem musze wciskac, ze wchodze na wlasna odpowiedzialnosc:baffled:
Po jakim czasie wracacie do Egiptu?

reklama
gatto, martwi mnie to, że napisane jest, że to złośliwe oprogramowanie służy do kradzieży danych osobowych :baffled:
wszystko zalezy od tego jak szybko uda nam się wyrobić paszport, ale mam wstępnie kupiony bilet powrotny na 24.10, mam nadzieję, że się wyrobimy. cc mamy mieć między 9 a 15 września, czyli mniej więcej po miesiącu od porodu.
wszystko zależy od urzędów, na pesel się czeka ze 3-4 tyg. na paszport zresztą też, jak nie uda mi się uzyskać pesel-u w trybie przyspieszonym to wystąpię o paszport tymczasowy, trudno się mówi, ale przynajmniej w takim paszporcie nie jest potrzebny pesel. zresztą o paszport też powinnam wystąpić w trybie przyspieszonym bo normalnie to trwa miesiąc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry