Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W końcu! Tyle czekania! Piękności! Niech rośnie zdrowo cudzik nasz :-)
No nie ząbków nie umyjesz, ale one mimo wszystko od razu się nie będą psuć, a potem już dziecko w nocy nie je, dostaje mleko, mycie ząbków i do łóżka. Liczą się też geny, moi rodzice np. oboje mają paradentozę, to ja się muszę mocno przy zębach napocić by było z nimi wsio ok. W sumie to muszę iść i ponaprawiać co nieco.serio?????? a ja w to wierzyłamwydawało mi się to nawet logiczne, że jak wyjdą później, kiedy dziecko już nie je w nocy, to się mają mniejszą szansę popsuć niż jak wyjdą wtedy kiedy dziecko je kilka razy w nocy, bo nie wyobrażam sobie żeby po nocnym karmieniu myć ząbki

Oliwia jest młodsza, no i ja Weronice dawałam pić od początku często i stąd doszliśmy do takich ilości. No i ta jeszcze naśladuje siostrę, jak widzi Adriannę pijącą, to zaraz sama się również upomina.Lilianna ile wypija??? Łooooooo matko! Oliwce jeszcze daleko do niej.... mała teraz śpi ale jest tak gorąco że szok.
Cudowna, jejuś i jak jej pięknie w tym białym kaftaniku/body, ładnie kontrastuje.