reklama

Odskocznia;))))

reklama
ZJOLKA gratulacje dla syna i dla Ciebie,że na uczonego go wychowałaś;))))Zdolniacha:)))) Co do zdrówka kochana to nie ma takiej opcji,zebyś nam ciężko zachorowała,więc tfu tfu tfu nawet o tym nie myśl do cholery.Porób badania,będzie tak jak napisała Gatto-rachu ciachu i wytną to cholerstwo.

ZJOLKA faktycznie-niech się wchłonie:))))Nie wiedziałam,że jest taka opcja możliwa i już tu z chirurgami wyjechałam;)DZIEWCZYNY mojej małej idą zęby!!!Już!!!Masakra jakaś. O jednego już się haczy przejeżdżając palcem (dolna 3),a drugiego też już czuć i jest to górna jakby 4. Przedziwne,co?Myślałam,że od jedynek się zaczyna i dopiero po 5 miesiącu... Co za tym idzie mała dostała kataru-ponoc to czeste zjawisko przy ząbkowaniu:((( Jak nie urok to sr...Kolek w 100% nie pokonaliśmy a już zęby idą i do tego ten większy wybija się z ukosa,w połowie dziąsła...

Emka czyli pewnie zeby byly winowajca w tym kiepskim zachowaniu mlodej:-( kurcze wczesnie faktycznie, aczkolwiek slyszalam juz, ze niektore dzieci sie rodza z zebami. Ja tez myslalam, ze najpierw dolne jedynki wychodza:baffled:

reklama
Zjolka gratki dla Mlodego i dla jego dumnej Mamusi!!!!!!
Co do cysty , warto zastosowac najpierw leczenie farmakologiczne bo czesto sie wchlania.

Emka Malej rosna JUZ zeby , zeby jak jej mina kolki mogla Was grysc. A male potrafi, oj potrafi tak mocno chwycic:-D.Do dzis pamietam jak moj mlody ugryzl moja mame w palec maly u nogi:-p

Pozdrawiam Wszystkie Panie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry