reklama

Odskocznia;))))

Snuza to monitor oddechu,jest mała i z jednej strony ma gumową częśc,która powinna dotykac ciałka,ona wychwytuje bezdechy.Też mała ma ją prawie non stop,nawet na spacerkach.A ja za to myślałam,ze jakies asymetrie to są od urodzenia a okazuje się,że w kazdej chwili mogą wyjść:(My tez mała jak trzymalismy na rękach to patrzyła tylko w jedną stronę,nawet po fakcie zauwazylismy,ze jak lezy na brzuchu to ma problem z obróceniem głowy w drugą stronę.A jak juz sama zaczęła się obracac trzymana na rękach to jakby ogólnie straciła stabilność,juz nawet na tej stronie,na której twardo sie trzymała i miała sztywno głowę.Jedyne miejsc gdzie ona chce to cwiczyc i sie obracac to stanie przed tv!!!O zgrozo i gapi sie w ten ekran,a dzieci nie mogą:(Tu też póxniej mam wyrzuty sumienia,ale co poradze jak tylko to ją na tyle zainteresuje...

reklama
A zapomniałam się pochwalić:)))Na allegro wylicytowałam za grosze śpiworek grobag-oryginalny!Tog 2,5 czyli na zimne noce jak znalazł. Sprzedający pewnie miał łzy w oczach jak okazało się,że jest tylko jeden licytujący,czyli ja:)))Miał pecha i tyle. Poza tym co za idiota sprzedaje coś wartego około 200zł zaczynając od ceny minimalnej 7zł!! Podejrzewam,ze żona kupiła,a koles zabawił się w sprzedaż i nawet nie miał pojecia o cenie,którą mógłby otrzymać.Jutro go wypiore,jest taki zadbany i cieplutki:)

Ostatnia edycja:
Emka , może powinnysmy się z tym paplaniem o dzieciach przenieść na odpowiedni wątek , bo chyba wystraszyłysmy Zjole, Anulke , Magde i reszte dziewczyn....
Są wieści od rozpakowanych mamusiek , zaraz tego poszukam
A odskocznia niech zostanie jednak odskocznią...

czarna pytałam jakiś czas temu wprost czy nie przeszkadzamy jak zaczynamy temat dzieci-dziewczyny odpowiedziały,ze nie...wiec mam nadziej,ze nie ściemniały bo dupy bedą sine:-D To ciekawe kto bedzie pisał na tej odskoczni jak i my pójdziemy gdzie indziej...Wszystkie poznikały:-(

U nas dalej droga przez mękę. wczoraj jak zjadła o 16 tak dopiero o 1 w nocy z łaską zjadła 100 ml:no::no::no: badania moczu w porządku. Jak widzi butelke z mlekiem to odwraca główkę, odpycha rączkami i płacze tak że aż się zapomina:no::no::no:

reklama
kwiatuszku to pewnie męczysz się strzykawką,co? Dziwne to...ja nadal obstawiam jakies zęby,których jeszcze nie widac a już napierdzielają...bidulki obydwie:( Ja mam kolejna nieprzespaną noc,nie wiem co małej odbija od dwóch dni,budzi się non stop,marudzi,kręci...woła częściej jeść...albo to na zmiane pogody albo moze ta kaszka,ale cholera je ją od 5 dni a dwie noce ostatnie fiksuje...nie wygląda mi to na bóle brzuszka...sama nie wiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry