Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ciągle dupkę musze oglądać
Ja sobie wyrzucam, że nie wiedziałam, że trzeba ćwiczyć z dzieckiem od noworodka. Czemu nikt mi nie powiedział? Ja myślałam, że dziecko to tak samo się uczy. Głupol ze mnie. Masz rację, jesteśmy niedoświadczone i popełniamy błędy z niewiedzy. U mnie z tą asymetrią to z powodu tego,że podchodziliśmy do Małej z jednej strony tylko
No i mamy. Przy drugim dziecku to już bym wszystko wiedziała
Mnie też się wydaje że moja to troszkę taki leniuch. Ale popatrz 3 tygodnie i dziecko się nauczyło - akurat złego nawyku, ale to pokazuje że tego dobrego też może się w takim czasie nauczyć. Trochę cierpliwości, bo ja to by tak chciała już widzieć jakieś efekty. ALe teraz tak myśle, że jak by się przyjrzeć to gdzieś tam w niektórych rzeczach minimalne są. Mi też te ćwiczenia jakoś słabo wychodzą, bo ja się tak z nią cackam, jak się denerwuje to przerywam. Ale rehabilitantka już się nie da na to nabrać :-) Snuza - czyli na bezzdech? My mamy taką matę - uzależniłam się od niej