reklama

Odskocznia;))))

helol

Aniolkowa no dzis akurat taki dzien...

Ja ostatno nie mam zbyt duzo czasu, bo to urodziny, to eM w domu, a jak eM w domu to jestem mniej zorganizowana i tak jakos schodzi..

Upieklam szarlotke sypana z przepisu z neta, sceptycznie podeszlam do tematu, ale taka super wyszla, ze wszyscy sie zachwycali. Jedlismy na cieplo z bita smietana i szal cial byl niemalze :-D:-D

Sabrina watek dobry na antykoncepcje:tak:hahahha. Nie umiem pomoc bo ja stosuje krazek i musze go wymieniac co 3 tyg, wiec u mnie na razie wsio regular:-)

hej, dziewczyny z fochem, moze byscie juz wrocily, co? :huh:

reklama
Ssabrina - w kwestii spirali nie pomogę, ale miło mi Cię poznać :-)

Gatto - tiaaa, coś o tym wiem. kiedyś jeszcze mi się wydawało że jak będzie weekend i M w domku to sobie odpocznę, posiedzę na necie itp. a tu doooooopa... jak on był to miałam jeszcze mniej czasu niż w tygodniu jak byłam sama z młodą (piszę w czasie przeszłym bo teraz wróciłam do pracy i jest jeszcze inaczej). co to ta szarlotka sypana?

Bett tu masz przepis, tylko trzeba dobrze maslo ponakladac :tak: Szarlotka sypana przepis | Kotlet.tv

No ja nie wiem jak to jest, jak eMy sa w domu, ale chyba przez to, ze chce tez z nim cos zrobic, spacer, zakupy i jakos tak mi mija czas i okazuje sie, ze jest nic nie zrobione na przyklad:tak:
A najlepsze jak on mowi: no odpocznij sobie...., a za 10 min, kiedy bedzie obiad??:-D:-D

Kurcze u nas dzis pada:-(dzien do du.py a buuuu....szkoda.
Pozdrawiam wszystkie, milej soboty!!

Gatto przepis na szarlotke na "kotlecie" hehe:) poszukam:)
A moj M.mowi tak: ja sie pobawie z Ola a ty idz sobie pozmywaj,lazienke mozesz tez posprzatac:) No relax mam boski wprost.Daje duzo plynu do mycia naczyn,zeby bylo duuuzo pianki i sie relaksuje:)))

hahhahaha, Aniolkowa no ja mam to samo, mniej wiecej:-D dzis moj mi powiedzial, ze posprzatal w kuchni, ale ja chyba zacmienie mam, bo widzialam tylko, ze wsadzil 2 talerze i 2 szklanki do zmywarki :sorry: a reszta? hulaj dusza piekla nie ma!

Szarlotka na kotlecie, ale gwarantuje, ze super smakuje. Ja uwielbiam cynamon wiec dalam go wiecej i jedlismy na cieplo, mniam! aaaa i kotletem nie zalatuje :-D:-D nie martw sie :-)

Kurcze ide sprawdzic czy pasuje jeszcze na mnie moj stroj kapielowy, bo jutro smigamy na basen. Jak nie, to musze jeszcze zakupic jakis czarny odchudzajacy:-D

U mnie!? zmiany... pracuję na 1/2 etatu jako asystent rodziny... Ciężka praca, ale satysfakcji duuuuużo... D ZNOWU szuka pracy... MASAKRA jakaś!!!!
Kacper, jak to Kacper, daje w kość...
A Wojtuś... Niesamowity... grzeczny... ułożony... jak mamusia ;-)
SAM_0152.jpg
Zdjecie z kwietnia, więc troszkę mi chłopaki urosły...

Załączniki

• SAM_0152.jpg
    SAM_0152.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry