Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-).mąż w wielkim szoku był,ale juz mu przeszło,cieszy się.a jak sie nie chwalę? mam suwaczek

.moglibyśmy mieć parkę nie pogniewała bym się,ale ważne żeby ciąża przebiegła bez takich ekscesów jak z Alusią i żeby wszystko skończyło się dobrze.
ucałuj malutką.ehh jak ten czas szybko płynie...

Nie ma nas,nie ma watku

;-);-);-)
Ucałuj i wytul mocno mocno mocno Cristi od Ciotki

no to ma
fajnie, ciesze sie i bedziesz miala mala roznice miedzy dzieciakami...beda bardziej zzyte 

U nas jakoś się kula,mała miała dziwny półtoradniowy katar...chyba,ze to cisza przed burzą odpukać i coś jej tam zalega i odbije się na oskrzelach lada chwila,póki co kaszlu nie ma... Ma chyba teraz jakiś skok albo zęby ją mećzą bo mnie wykańcza,mega maruda,jeść nie chce,dzisiaj to już apogeum głodzenia się

Fajnie bo dzieci beda blizej ze sobą,no jakies wsparcie w sobie bedziemy miały,choć teraz jest tak,ze sporadycznie się widujemy,bo albo jej mały chory,albo moja,albo my same
Anulka , a tam ! pochodzisz i nadmiaru brzucha nie będzie
kłaczek pojawiła się na ciężarówkachoby tym razem było ok i żeby Karol miał rodzeństwo
Taki NEWS !!!!
Zjola , jak u Ciebie ? wykorzystujesz te długie wieczory ??? przecież syna nie ma , możesz spokojnie powisieć na żyrandolu !

To juz wiem kto wypaplal. A weszlam tu w poszukiwaniu zjoli, a paczam, a tu sie do mnie mowi. Znaczy sie pisze sie do mnie. Ja sie pacze, a tu juz wszyscy wiedza! Nozkurkazwodnaz...