reklama

Odskocznia;))))

Dzieki Czarna....;-) w sumie to umowilismy sie, ze sobie kupimy ksiazki, wiec dostalam 3 oczywiscie w zakresie wychowywania dzieciuffff :tak::laugh2:
Dzis rano wybralismy sie rowniez do Padwy, do Sw. Antoniego glownie, a wieczor..coz...ja ide zaraz do pracy, wiec moze jutro cos poswietujemy hehehe

reklama
Zaraz sie na Was wkurze! Po to mnie "przegonilyscie" wtedy z odskoczni ,zeby teraz samemu zniknac?!
M.in. ANULKA,ZOJKA??? Bett,Aniunia,Anastazja,AniolkowaMamo?

Hej,
ja tu zagladam czesto,kiedys nawet pisalam sporo ale jakos tak czulam sie pominieta.Moze przynudzam,moze nie jestem zbyt rozrywkowa na odskocznie,nie umiem sie juz odnalezc na zadnym watku,dlatego milcze.
Dobrze pamietam te sytuacje kiedys sie niektorzy wypowiedzieli,ze nie wiedza co pisac bo szly ciezkie tematy typu "szczepic czy nie szczepic" itp ale nie padlo zadne slowo,zeby ktos sie przenosil.Tak wyszlo,tak samo jak z przenosinami z cpp.
Slyszalam,ze ten watek ma byc zamkniety bo nikt nie pisze.Szkoda.Brakuje mi wielu osob,ale nie umiemy sie juz dogadac na zadnym watku chyba...

dzień doberek:-)
u nas po staremu: praca-dom-sprzątanie-gotowanie:sorry2:
młoda chodzi do żłobka i trochę nam choruje, ale podejrzewam że to na tle alergicznym i właśnie czekam na wyniki testów
oprócz tego jest bardzo kumata, charakterna i wesoła

a u mnie... mi jakoś brakuje energii. trochę jestem ostatnio zmęczona i zestresowana. ciągle czuję jakby wszystko było na mojej głowie. i może dlatego też się nie udzielam, żeby Wam nie smęcić:-p

ktoś coś wie co u Kłaczka? udziela się na innych wątkach?

AniolkowaMamo czasami tak jest,ze czujemy sie na watkach pominiete. Ja juz tez nie mam czasu,zeby tak wpasc,napisac co dokladnie u nas itd do tego albo awaria komputera albo internet fiksowal. teraz pisze z tel,ktory czesto rozlacza mnie z bb,wieb jak juz strace post to pier..za przeproszeniem i drugi raz nie probuje.
Czesto tez wpadam z konkretnym pytaniem,wtedy raczej odpowiedzi sa.

Niestety ale bede pisala posta pod postem-sorka admin.

Bett dlatego ja wlasnie boje sie zloakow i przedszkoli. teraz jestesmy na etapie testowania czy wystarczy nam kasa na zycie tylko z wxplaty meza,wtedy ja nadal z mal jestem w domu,czy jednak musze szukac pracy,bo w poprzedniej wygasla mi umowa. Bedziemy sie wtedy martwic co z mala.

Super,ze Wasze pocieszki tak fajnie rosna..kiedy ten czas tak zlecial...szok.

U nas mala to niezly wywijas,n charakterze nie wspomne.

AniolkowaMamo ja juz od wiekow np.na cpp nie pisze,same nowe osoby,odnalezc sie nie szlo. teraz staramy sie ,zeby "wiesci od rozpakowanych"dobrze funkcjonowaly. Wpadajcie tam prosze,kilka dziewczyn ze starej gwardi tam jest.
Bett ja tez padam na pysk,nie ogarniam niczego tak solidnie jak kiedys,zapuscilam sie jakos sama w sobie..maly pozeracz czasu nawet chwili dla siebie mi nid daje!

reklama
hej babole,

ja sie przyznaje bez bicia, ze czasu mam malo, jak mam to wchodze na 30tki, jakos sie z nimi zzylam i lubie tam "siedziec" :-D, aczkolwiek tez wchodze malo, bo pomiedzy mloda, domem, praca to na neta tak jakby malo czasu zostaje;-)
W sobote i w niedziele, to juz calkiem nie mam ochoty na kompa, tylko coby sobie odpoczac i czasem nadrobic jakies domowe zaleglosci, spotkac sie ze znajomymi i takie tam.

Bett no wiesz, zlobek to wiadomo, ze i choroby, trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. W przyszlym roku na pewno bedzie lepiej, w sensie mniej chorob:tak:
U nas na szczescie mloda zajmuja sie dziadkowie, wiec oszczedzamy kase:-D:-D no moze nie oszczedzamy, tylko wydajemy na cos innego:-D:-D

Aniolkowa to nie tak, ze jestes mniej czy bardziej rozrywkowa....po prostu trzeba pisac i wtedy moze sie jest dostrzeganym....:tak: a kto ci powiedzial, ze watek ma byc zamkniety? :cool:

Emka widzisz jak to jest, pies co duzo szczeka nie gryzie....czy jakos tak:eek: w kazdym razie chodzi mi o to, ze najpierw ludziska pisza, a potem znikaja w maja w nosie wszystkich:-(
Jak po urodzinach Ninusi??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry