reklama

Odskocznia;))))

reklama
gatto sytuacja jest cięzka.pisałam do kilku osób ze znajomych kobietki na fb,niestety nikt mi nie odp...do niej samej także i też cisza...kwiatuszek skontaktowała się z jedną z dziewczyn z bb,która miała kontakt z kobietką przed jej zniknięciem i ona podejrzewa,że cofneła się kobietce choroba i przebywa w szpitalu...ja niestety też to samo podejrzewam...w ostatnim czasie jej mąż stracił pracę,nawet polecałam jej na fb na pw firme męża mojego w której pracuje,bo kobietki mąż także kierowca zawodowy,ale już nie uzyskałam odpowiedzi...

Kobietka22 była dobrze nastawiona psychicznie, byla pod dobrą opieką, bała się się o siebie i swoją chorobę, ale ja podobnie jak Gatto obstawiam cięcie kosztów. Idę pogadać z górą BB.

Ha! Pisząc PW do admina olśniło mnie gdzie Kobietka22 zostawiała numer do siebie i już wysłałam do niej sms, a jak się nie odezwie do 9 to będę do niej dzwonić.

Ostatnia edycja:
kurcze obyście miały rację dziewczyny....też miałam do niej nr tel,ale jak moje dziecię rzuciło mi telefonem i musiałam wyrabiać duplikat karty:confused2: to wszystkie nr mi się pousówały:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry