Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio zawitałam na CPP bo drugi suwaczek wkleiłam ;-) jednak ciężko mi zorganizować czas na własne przyjemności przy moim małym żywiołku 
musi się chłop ogarnąć i zaangażować bo relacja z dzieckiem to zbyt ważna kwestia i niestety zrzucanie winy na matkę nie jest tu dojrzałym wyjściem tylko dziecinnym.. 
to jest temat rzeka...Ja sobie jakos radze z buntem,czytam o tym,pytam.Czasem jest ciezko w miejscu publicznym zachowac poker face ale trudno,zmieniam sklepy
Czesto tez ustepuje np.bunt antywozkowy
Ostatnio bunt troche ustapil,nie moge narzekac.
dorwałam męża dzień przed owulką, miał małe obiekcje " a co jeśli zajdziesz?" ja mu na to z przekąsem i ironią "ja?? zajdę? raczej nie.. " po czym przyznał mi rację pamiętając ile było kombinacji przy małej i zabraliśmy się za igraszki.. Półtora tygodnia później wyszedł bladzioch z wieczornego sikańca i miny mieliśmy nietęgie.. Jak to??? Co to ma być? Byliśmy w takim szoku, że kilka dni chodziliśmy do tyłu żartując sobie z siebie nawzajem, nawet przeprosiłam swojego ślubnego, że chyba się pomyliłam
..
. Liczyliśmy się z ciążą i jest w 100% chciana i w ogóle jednak myśleliśmy, że będzie to scenariusz jak z poprzednim naszym łobuziakiem, a tu niespodzianka.. Gin też się zdziwił niepomiernie.. Jednak przy mnie chyba już z lekka przywykł ;-)