• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

pewnie że dam znac :-D:-D:-D
szukamy czegos nie bardzo daleko od domu.... ze względu na możliwości finansowe... chcielismy jechac na mazury ale to sam przejazd jakies 150-200 zł a ja wolę gdzies blizej i za te pieniązki dłużej posiedziec na miejscu :tak:

akwarium super :-) ja w domu rodzinnym zawsze miałam rybki... teraz tez bym chciala bo to wspaniale uspokaja... ale niestety jak na razie miejsca brak ;-)

reklama
pewnie że dam znac :-D:-D:-D
szukamy czegos nie bardzo daleko od domu.... ze względu na możliwości finansowe... chcielismy jechac na mazury ale to sam przejazd jakies 150-200 zł a ja wolę gdzies blizej i za te pieniązki dłużej posiedziec na miejscu :tak:

akwarium super :-) ja w domu rodzinnym zawsze miałam rybki... teraz tez bym chciala bo to wspaniale uspokaja... ale niestety jak na razie miejsca brak ;-)

To tak jak ja też wole blisko domu ale za to dłużej posiedzieć. My chcemy jechać do Ustronia tam gdzie byliśmy po raz pierwszy razem jak się poznaliśmy...echhh jest co wspominać ;-)Mały pensjonacik nie daleko Wisły nie drogi i pyszne jedzenie. Do miasta też nie daleko :tak:

supperr.... wspomnienia :-):-):-)

ja zmykam bo sprawdzałam i mam prawko do odbioru (w końcu miałam mobilizację żeby zmienic je na nowe nazwisko;-))
będę później :-D

cześć dziewczyny

Anetko śliczne zdjęcia , no i psiak cudowny. Ja niestety nie mam bo za małe mieszkanko mamy i niestety ja pracuję na 12 godzina, a mój Artek co dzień na rano więc kiepsko by było.

Przyszła mamusiu
, przykro mi ze masz problemy z urzedem, nie pojmuję tych ich przepisów,

słoneczka i u mnie jak na lekarstwo, raz leje raz słońce
samopoczucie kiepskie, bo głowa mnie od wczoraj boli takie mam migreny znów niestety

Witam
na bolącą głowę proponuję kawkę, na bolącą duszę jagodziankę z bitą śmietaną :)
Rany uzależniłam się od forum... już mi się śniło!! To pierwsze objawy...:-D

Ale ogólnie to dziś jeszcze jestem przygnębiona (chyba zabrakło jagodzianek...)po wczorajszej wizycie u ginka. Jutro znowu idę - pobrac posiew.
Powinnam była wziąć sobie męża ginekologa ;-) to bym nie musiała tylu obcym facetom się pokazywać. I wszystko na miejscu.hihi

reklama
Hej Dziewuszki.
Niestety jest taka ustawa że nie mozna się zarejestrować jeśli świadczenia jakie pobierasz wynoszą powyżej 632zł brutto - a ja mam rente rodzinna po tacie - 642 netto. No za bogata jestem żeby się zarejestrować - a żeby zlożyć u nich wniosek na staż muszę się zarejestrować. Renta kończy mi się 30 września 2009..No masakra - bo chciałam 1 września tak jak zaczyna się rok szkolny zacząc staż. Szlag mnie trafia jak o tym myślę że mi się to o rok przesunie. A staż muszę zrobić w ciągu dwóch lat od obrony bo stracę prawo do wykonywania zawodu. No aż mnie nosi z nerwów..
Polska biurokracja i głupota. Niestety taki kraj
hehe... kochany Quido :-D:-D:-D podróżnik jednym słowem :-D
Nuka nienawidzi wizyt u weta... na nastepna jedziemy za niecałe dwa tyg zaszczepimy iszczeniora ostatnia szczepionką i przy okazji Nukę na zakaźne bo na wsciekliznę szczepiona była jakis tydzien temu :tak:

a oto zdjątka:)))

nasze obozowisko:

miejsce piekne ale psiaki jeszcze piekniejsze. Super.

Zapomniałam się pochwalić mam znowu lokatorów w akwarium dwie welonki i dwa gupiki ale gupiki cos się chowają chyba boją się welonów :sorry2:

Jejku rybki swietne. remoncik już skończony??

Witam Dziewczyny, kiedy Wy zdążyłyście tyle postów naprodukować??
U nas leje od rana i siedzimy w domu....

Nikki u mnie też leje dzis od rana i zimno. Ale ja lubię chłodna pogodę, nienawidzę upałów:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry