• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ależ bym się takiej kawki napiła... a tu mam zakaz niestety...

Danula, też bym zjadła ogórkowej, ale już dziś kalafiora gotuję i kotlety z kurczaka... może po weekendzie ogórków kupię i zrobię.

reklama
Ależ bym się takiej kawki napiła... a tu mam zakaz niestety...

Danula, też bym zjadła ogórkowej, ale już dziś kalafiora gotuję i kotlety z kurczaka... może po weekendzie ogórków kupię i zrobię.

Zakaz kawki?? Ojjj nie wiem jakbym przeżyła :sorry2:
To wpadnij na zupkę :-)kalafior i do tego kotlety z kurczaka mniammmmm :-)

Anetko śliczne zdjęcia , no i psiak cudowny. Ja niestety nie mam bo za małe mieszkanko mamy i niestety ja pracuję na 12 godzina, a mój Artek co dzień na rano więc kiepsko by było.

dziękuje Kochana:-)

miejsce piekne ale psiaki jeszcze piekniejsze. Super.

dziękuje:)) jak im powiedziałam co napisałaś to aż się zaczerwieniły ;-);-):-D:-D

eh... a ja miałam zamiar zrobic piersi z kury w zupie cebulowej... a tu nigdzie zupy kupic nie można...K**** centrum krakowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zakaz kawki?? Ojjj nie wiem jakbym przeżyła :sorry2:
To wpadnij na zupkę :-)kalafior i do tego kotlety z kurczaka mniammmmm :-)
Danula, mam ciśnienie średnio 130/90 i to po lekach, także kawy się napiję, jak skończę karmić dzidzię... Czyli może za rok...

Przyszła mamusiu, a co za dietę stosujesz? Gratuluję wyniku!!

dziękuje Kochana:-)
dziękuje:)) jak im powiedziałam co napisałaś to aż się zaczerwieniły ;-);-):-D:-D
eh... a ja miałam zamiar zrobic piersi z kury w zupie cebulowej... a tu nigdzie zupy kupic nie można...K**** centrum krakowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie ma to jak mieszkać blisko centrum :-D:-D:-D u mnie pod blokiem w małym sklepiku jest zakupić Ci? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry