• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

dziendberek :)))) ja wpadlam sie przywitac i napic sie z wami kawusi :))))

kochane moje jesli chodzi o prace heheh to wczoraj tak samo wszyscy reagowali na mnie jak weszlam do dziadkow :))))) oooo ty tutaj a co ty tu robisz, a co sie stalo:-):-):-)
mowilam wam ze siostra moja przyleciala do mnie - no i teraz wzielam sobie w tygodniu zmiany a w weekendy mam wolne i troche z Tomem i malym mam okazje posiedziec :))))):-):-) ona poki co nie ma pracy wiec siedzi sobie z malym a ja pracuje :)))) jutro mam 12 godzin od 8 do 8;-);-)

reklama
Cześć Rudzia kawka już czeka dziś Ola stawia ;-)

No tak wpominałaś o siostrze ale widzisz skleproza już w tym wieku niestety ;-)

12 godzini???? :shocked2: nie zazdroszcze

Ostatnia edycja:
Cześć nowo przybyłym :-)

Witam Dziewczyny, kiedy Wy zdążyłyście tyle postów naprodukować??
U nas leje od rana i siedzimy w domu....

U mnie teraz akurat nie leje ale co się działo w nocy to nawet nie mówie :baffled:

cześć dziewczyny
Anetko śliczne zdjęcia , no i psiak cudowny. Ja niestety nie mam bo za małe mieszkanko mamy i niestety ja pracuję na 12 godzina, a mój Artek co dzień na rano więc kiepsko by było.

Przyszła mamusiu
, przykro mi ze masz problemy z urzedem, nie pojmuję tych ich przepisów,
słoneczka i u mnie jak na lekarstwo, raz leje raz słońce
samopoczucie kiepskie, bo głowa mnie od wczoraj boli takie mam migreny znów niestety

To mamy podobnie z pogodą widzę :baffled:

Witam
na bolącą głowę proponuję kawkę, na bolącą duszę jagodziankę z bitą śmietaną :)
Rany uzależniłam się od forum... już mi się śniło!! To pierwsze objawy...:-D
Ale ogólnie to dziś jeszcze jestem przygnębiona (chyba zabrakło jagodzianek...)po wczorajszej wizycie u ginka. Jutro znowu idę - pobrac posiew.
Powinnam była wziąć sobie męża ginekologa ;-) to bym nie musiała tylu obcym facetom się pokazywać. I wszystko na miejscu.hihi

No tak się zaczyna uzależnienie ;-)
To ja poproszę tą jagodzinakę :tak:
No z tym ginkiem to fajnie wymyśliłaś dobry pomysł, że ja na to nie wpadłam :-D:-D:-D

Polska biurokracja i głupota. Niestety taki kraj
miejsce piekne ale psiaki jeszcze piekniejsze. Super.
Jejku rybki swietne. remoncik już skończony??
Nikki u mnie też leje dzis od rana i zimno. Ale ja lubię chłodna pogodę, nienawidzę upałów:wściekła/y::wściekła/y:

Nie robie już żądnych remoncików znudziło mi się :-D:-D:-D przemeblowanko będzie jak łóżko małżeńskie dojdzie :-)

Cześć Rudzia kawka już czeka dziś Ola stawia ;-)

No tak wpominałaś o siostrze ale widzisz skleproza już w tym wieku niestety ;-)

12 godzini???? :shocked2: nie zazdroszcze

no troche dlugo ale jakos zlatuje najgorsza zmiana to jesli ma sie zmiane na 12 godzin i jest sie na gorze .... to mozna zwariowac ale jak mam dol to jest spoko :))))):-):-)

dziekuje za kawusie potrzebowalam kofeiny :))))) :-):-)

A jak tam u was dzionek mija moje kochane??? u mnie pogoda sie zepsula juz od 2 dni paskudnie jest.... smiejemy sie bo bylo dobrze dopoki moj Tom kie kupil sobie krotkich spodenek :D:D:D::D no i slonko zaszlo :-):-)

u mnie brzydko a ja od rana piore i piore...wlasnie adidasy meza wrzucilam do pralki bo juz nie pamietam jakiego koloru byly jak byly nowe... i czyste

Olu lacze sie z Toba bo ja tak z doskoku.... ogarniam wszystko w miedzy czasie obiadek robie.... zabiegana jestem strasznie.... ale dzis mam dobry dzien wiec i mi dobrze wszytsko idzie.... ;-);-);-)

jak skonczymy to sobie usiadziemy i przy kasusi zjemy male co nieco :-):-)

reklama
A jak tam u was dzionek mija moje kochane??? u mnie pogoda sie zepsula juz od 2 dni paskudnie jest.... smiejemy sie bo bylo dobrze dopoki moj Tom kie kupil sobie krotkich spodenek :D:D:D::D no i slonko zaszlo :-):-)

U mnie spokojnie sprzątam sobie i obiadek gotuje a dziś ogórkowa więc ślinka mi już leci ;-)
:-D:-D:-D:-D to nich kupi sobie teraz długie spodnie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry