• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nie ma to jak mieszkać blisko centrum :-D:-D:-D u mnie pod blokiem w małym sklepiku jest zakupić Ci? ;-)

tak, poproszę :-)

eh... idę... bo ja wymiękam psychicznie... weszłam znowu na dogomanie... powiedzcie mi jak ludzie mogą by takimi potworami wobec zwierząt...:-(:-(:-( ja po prostu nie mogę... siedzę i ryczę przed kompem... normalnie bym ich...:wściekła/y:

idę posprzątac postaram się jeszcze tu wskoczyc...ale nie obiecuje

tak, poproszę :-)
eh... idę... bo ja wymiękam psychicznie... weszłam znowu na dogomanie... powiedzcie mi jak ludzie mogą by takimi potworami wobec zwierząt...:-(:-(:-( ja po prostu nie mogę... siedzę i ryczę przed kompem... normalnie bym ich...:wściekła/y:
idę posprzątac postaram się jeszcze tu wskoczyc...ale nie obiecuje

To zakupie nie ma sprawy :tak:

Jak Cię ta strona tak dołuje dlaczego na nią wchodzisz? Nic nie zmienisz a tylko masz doła potem. Ludzie bywają okrutni niestety wiem coś o tym :tak:

Miłego sprzątania i nie smutaj :-)miłego popołudnia kochana

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka ja podczytuje na dogomanii czasami podforum białostockie i zawsze jak patrzę na te psiaki ze schroniska to płaczę, one mają takie strasznie smutne oczy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry