Każda rzecz z kofeiną zakazana, cola też i kawa w każdej postaci....A rozpuszczalna nie może być?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Każda rzecz z kofeiną zakazana, cola też i kawa w każdej postaci....A rozpuszczalna nie może być?
Nie ma to jak mieszkać blisko centrumu mnie pod blokiem w małym sklepiku jest zakupić Ci? ;-)

Każda rzecz z kofeiną zakazana, cola też i kawa w każdej postaci....
tak, poproszę :-)
eh... idę... bo ja wymiękam psychicznie... weszłam znowu na dogomanie... powiedzcie mi jak ludzie mogą by takimi potworami wobec zwierząt...:--
-( ja po prostu nie mogę... siedzę i ryczę przed kompem... normalnie bym ich...
idę posprzątac postaram się jeszcze tu wskoczyc...ale nie obiecuje

Danula, mam motywację, żeby wytrzymać, a to połowa sukcesu!No tak to nie zostało nic innego jak czekać ten rok ale potem będzie smakować niesamowicie taka kawka :-)
U mnie spokojnie sprzątam sobie i obiadek gotuje a dziś ogórkowa więc ślinka mi już leci ;-)
to nich kupi sobie teraz długie spodnie
![]()
martusia..kawka owszem ale bez małego co nieco...
powiem wam coś w tajemnicy..przez te 3,5 tygodnia diety poszło mi won ponad 5 kilosków
rudzia, mniam, kapuśniaczek też lubię!! Ale dla mojego M zupa to nie obiad i musi być i zupa i drugie, to jak mi się nie chce to jest samo drugie...