rudzia789
szczęściara
To ja lecę mam nadzieje, że jeszcze zostało małe co nie co?![]()
oczywiscie chociaz teraz jem za dwoch to i tak jeszcze zostalo:-):-) zapraszam Kochana:-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja lecę mam nadzieje, że jeszcze zostało małe co nie co?![]()
heheh ja tylko tak slyszalam :-):-)
musialabys dotknac mojego:-):-)

ale to zabrzmiało 

danulka jestem załamana bo my się wogóle nie widzimy pracujemy po 12h i zaczyna być między nami nie najlepiej a tu nawet jeszcze rok nie minął od ślubu ale mam nadzieję że to tylko mały kryzys.

oczywiscie chociaz teraz jem za dwoch to i tak jeszcze zostalo:-):-) zapraszam Kochana:-):-)

danulka jestem załamana bo my się wogóle nie widzimy pracujemy po 12h i zaczyna być między nami nie najlepiej a tu nawet jeszcze rok nie minął od ślubu ale mam nadzieję że to tylko mały kryzys.
Niuniaczki uciekam odezwę się póxniej:-):-)
Kochanie wiem jak to jest z ta praca przechodzilam to samo... wiem jak to jest kiedy czlowiek sie mija w drzwiach albo widzi sie tylko w lozku jak chrapie... ale trzeba sie tego nauczyc i wszytsko bedzie dobrze.... inaczej byc nie moze

Też to znam mam to teraz jak zaczełam pracę szczególnie w tym tygodniu ja w pracy mąż śpi ja wracam mąż w pracy, on wraca ja śpie i tak na okrągło
Ale niestety coś za coś pracować trzeba i trzeba umieć jakoś to pogodzić![]()
Niuniaczki uciekam odezwę się póxniej:-):-)