• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
danulka jestem załamana bo my się wogóle nie widzimy pracujemy po 12h i zaczyna być między nami nie najlepiej a tu nawet jeszcze rok nie minął od ślubu ale mam nadzieję że to tylko mały kryzys.

Wiem wiem kochana brak czasu dla siebie często odbija się nie korzystnie na związkach, więc jak masz oakzje pobyć dziś z mężem uciekaj do niego, związek najważniejszy :tak:

danulka jestem załamana bo my się wogóle nie widzimy pracujemy po 12h i zaczyna być między nami nie najlepiej a tu nawet jeszcze rok nie minął od ślubu ale mam nadzieję że to tylko mały kryzys.

Kochanie wiem jak to jest z ta praca przechodzilam to samo... wiem jak to jest kiedy czlowiek sie mija w drzwiach albo widzi sie tylko w lozku jak chrapie... ale trzeba sie tego nauczyc i wszytsko bedzie dobrze.... inaczej byc nie moze

Kochanie wiem jak to jest z ta praca przechodzilam to samo... wiem jak to jest kiedy czlowiek sie mija w drzwiach albo widzi sie tylko w lozku jak chrapie... ale trzeba sie tego nauczyc i wszytsko bedzie dobrze.... inaczej byc nie moze

Też to znam mam to teraz jak zaczełam pracę szczególnie w tym tygodniu ja w pracy mąż śpi ja wracam mąż w pracy, on wraca ja śpie i tak na okrągło :sorry2:

Ale niestety coś za coś pracować trzeba i trzeba umieć jakoś to pogodzić :tak:

Też to znam mam to teraz jak zaczełam pracę szczególnie w tym tygodniu ja w pracy mąż śpi ja wracam mąż w pracy, on wraca ja śpie i tak na okrągło :sorry2:

Ale niestety coś za coś pracować trzeba i trzeba umieć jakoś to pogodzić :tak:

najgorzej jest wtedy keidy pojawia sie 3 i kolejny czlonek rodziny... wtedy to dopiero trzeba sie uczyc pogodzic wszystko jak aby powstalo jedno i nikt na tym nie cierpial...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry