• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Strasznie póżno...przytulam nie smutaj takie niestety jest życie :-(

wiem Slonce - dziekuje...
wiem ze do takich domow dziadki przychodza tylko po jedno i jestem tego swiadoma... ale JOE naprawde byl wyjatkowy;-) zlamal serce wszystkim... za nikim tak nie bede plakac jak za nim....
no ale coz... jest czas na poznanie sie i mus byc czas na pozegnanie:-(

wiem slonce - dziekuje...
Wiem ze do takich domow dziadki przychodza tylko po jedno i jestem tego swiadoma... Ale joe naprawde byl wyjatkowy;-) zlamal serce wszystkim... Za nikim tak nie bede plakac jak za nim....
No ale coz... Jest czas na poznanie sie i mus byc czas na pozegnanie:-(
rudzia joe na pewno patrzy na was z góry i będzie się wami opiekował:-):-):-)

wiem Slonce - dziekuje...
wiem ze do takich domow dziadki przychodza tylko po jedno i jestem tego swiadoma... ale JOE naprawde byl wyjatkowy;-) zlamal serce wszystkim... za nikim tak nie bede plakac jak za nim....
no ale coz... jest czas na poznanie sie i mus byc czas na pozegnanie:-(

Miałaś okazje poznać kogoś wyjątkowego i ciesz się z tego,a on gdziekolwiek jest na pewno jest szczęśliwy i będzie nad Tobą tzymał opiekę :tak:
kiedyś ktoś mi powiedział, że ludzie są tylko wyporzyczani na jakiś czas i każdego poznajemy w jakimś celu a jaki to już sami musimy wiedzieć....więc tak myśl o nim :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry