• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witam :-)

nie slonce tutaj robia USG 2 razy w calej ciazy... jest w 20 i 30 tygodniu... tutaj opieka nad ciezarna wyglada zupelnie inaczej.... pierwszy raz bylam przerazona jak sie dowiedzialam jak tu wszytsko dziala.... doprowadzili mnie do takiego stanu ze w 21 tygoniu wyjechalam do PL na badania i sie okazalo ze mam dosc grozna infekcje nerek... bylam wtedy na antybiotykach... tutaj nie chcieli mi zrobic badania moczu bo mialam poczekac na swoj termin... mimo moich uwag ze odczuwam bole itd.... troche sie togo boje ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wszytsko dobrze pojdzie...
to co tu przeszlam w ciazy - duzo by naprawde opowiadac;-);-)
przepraszam ze tak zniknelam ale Tom mi wszedl na kompa:-):-)

Kurcze co za opieka szok :szok: strach być w ciąży jakby się miało coś dziać to nie zareagują :sorry2: nie podoba mi się :no:

witam
wpadłam pogratulować!!!
Rudzia!!!

Rudzia, ja również gratuluję!!

Witam dziewczynki. Miłego poniedziałku życzę. Choc deszczowy ale dla mnie najważniejsze że nie upalny.

Witajcie dziewczyny :-)

reklama
Dziś jestem Madziula jak będziesz krzycz głośno za mną ;-)

Dziewczyny jutro będzie łóżko dowiezione :tak: już się nie mogę doczekać :tak:

Witaj Danusiu :):):):) no nareszcie tylko nie zaspij do pracy w nowym lozeczku:-):-)

ja bylam sie dzis umowic na wizyte z polozna bo tutaj nie chodzi sie w ciazy do ginekologa tylko jest sie pod okiem poloznej.... i mam wizyte w nastepny czwartek na 12.15;-);-);-) nic nowego sie nie dowiem bo wzasadzie pierwsza wizyta to gadanie o calej ciazy co mnie czeka kiedy badanie krwi kiedy USG itd... potem co 4 tygodnie wizyta....
no i wszytsko od poczatku mam tylko nadzieje ze tym razem pojdzie wszystko wporzadku...

Witaj Danusiu :):):):) no nareszcie tylko nie zaspij do pracy w nowym lozeczku:-):-)

ja bylam sie dzis umowic na wizyte z polozna bo tutaj nie chodzi sie w ciazy do ginekologa tylko jest sie pod okiem poloznej.... i mam wizyte w nastepny czwartek na 12.15;-);-);-) nic nowego sie nie dowiem bo wzasadzie pierwsza wizyta to gadanie o calej ciazy co mnie czeka kiedy badanie krwi kiedy USG itd... potem co 4 tygodnie wizyta....
no i wszytsko od poczatku mam tylko nadzieje ze tym razem pojdzie wszystko wporzadku...

Witaj :-)
Na pewno będzie wszystko w porządku nie może być inaczej :tak:

A spokojnie sama jestem to i nudnawo nawet ;-)

Robie porządek w sypialni jutro chce spać na nowym łózku :tak:

A jak Ty się czujesz???

ja wporzadku - troche sie zmeczylam bo bylam w centrum umowic sie z polozna przy okazji zrobilam zakupki teraz siedze i sie relaksuje;-);-)
jutro ide do pracki od 8 do 2 potem dwa dni wolnego a w czwartek jade na pogrzeb JOE...:-(:-( juz mi smutno :-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry