Danula
czekam ciągle czekam.....
a wiesz jak tam nasza SOWECZKA??![]()
Nic nie wiem pisze chyba gdzie indziej na forum u nas bywa bardzo żadko ostatnio tylko napisała, że wszystko ok

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wiesz jak tam nasza SOWECZKA??![]()

hihihih oczywiscie napewno bede sie chwalic:-):-)

a jak tam u Ciebie kochana??? ostatnio widze zapracowana
ja w tym tygodniu tez mam tylko do 2 a potem juz wracam tylko na weekendy bo dzis moja siora wraca do domu))) wiec wracam do normalnego trybu zycia
tym bardziej teraz mi sie to bardzo przyda:-):-)
A u mnie bez zmian trochę z rytmu wypadłam przez pracę znowu muszę wpaść w rytm zmianowy i się przyzwyczaić. A tak po staremu czekamy na genetyczne mamy mieć za miesiąc więc to teraz numer jeden ;-)
Pewnie, że się przyda Ci, żebyś teraz zwolniła nie ma co szarżować, spokojnie zdrowie maleństwa i Twój spokój jest teraz najważniejszy :-)

trzymam kciuki za Ciebie Kochana i wiem ze bedzie wsyztsko dobrze bo inaczej byc nie moze
ja wciaz niedowiezam;-);-) jednego dnia wszystko mi sie zmienilo;-);-) rety;-);-)

hihih wlasnie zobaczylam ze miedzy mna a soweczka jest 5 tygodni rozniczyona ma na luty ja na marzec
ale jajca:-):-):-)

Ładna KRUSZYNKA ;-)
No prosze to rzeczywiście nie wielka różnica, może w jednym czasie urodzicie kto wie albo bardzo zbliżone terminy będą![]()
oj ja mam tylko nadzieje ze tym razem kruszynka bedzie chciala wyjsc sama i nie wypnie sie pupcia na caly swiat... bardzo chcialabym normalnie urodzic.... jednak cesarka wiele zabiera...