• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
a jak tam u Ciebie kochana??? ostatnio widze zapracowana :)
ja w tym tygodniu tez mam tylko do 2 a potem juz wracam tylko na weekendy bo dzis moja siora wraca do domu :)))) wiec wracam do normalnego trybu zycia :) tym bardziej teraz mi sie to bardzo przyda:-):-)

a jak tam u Ciebie kochana??? ostatnio widze zapracowana :)
ja w tym tygodniu tez mam tylko do 2 a potem juz wracam tylko na weekendy bo dzis moja siora wraca do domu :)))) wiec wracam do normalnego trybu zycia :) tym bardziej teraz mi sie to bardzo przyda:-):-)

A u mnie bez zmian trochę z rytmu wypadłam przez pracę znowu muszę wpaść w rytm zmianowy i się przyzwyczaić. A tak po staremu czekamy na genetyczne mamy mieć za miesiąc więc to teraz numer jeden ;-)

Pewnie, że się przyda Ci, żebyś teraz zwolniła nie ma co szarżować, spokojnie zdrowie maleństwa i Twój spokój jest teraz najważniejszy :-)

A u mnie bez zmian trochę z rytmu wypadłam przez pracę znowu muszę wpaść w rytm zmianowy i się przyzwyczaić. A tak po staremu czekamy na genetyczne mamy mieć za miesiąc więc to teraz numer jeden ;-)

Pewnie, że się przyda Ci, żebyś teraz zwolniła nie ma co szarżować, spokojnie zdrowie maleństwa i Twój spokój jest teraz najważniejszy :-)

trzymam kciuki za Ciebie Kochana i wiem ze bedzie wsyztsko dobrze bo inaczej byc nie moze:tak::tak:

ja wciaz niedowiezam;-);-) jednego dnia wszystko mi sie zmienilo;-);-) rety;-);-)

trzymam kciuki za Ciebie Kochana i wiem ze bedzie wsyztsko dobrze bo inaczej byc nie moze:tak::tak:

ja wciaz niedowiezam;-);-) jednego dnia wszystko mi sie zmienilo;-);-) rety;-);-)

No nie dziwie się jak nie wiele trzeba, żeby nasze życie wywróciło się do góry nogami i wszystko zostało przewartościowane i to w jeden dzień :tak:

Ja też mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, czas mnie już goni jak się teraz nie uda potem może być coraz gorzej, ale nie myśle czekam na wyniki i decyzje lekarzy co dalej :tak:

Ładna KRUSZYNKA ;-)

No prosze to rzeczywiście nie wielka różnica, może w jednym czasie urodzicie kto wie albo bardzo zbliżone terminy będą :tak:

oj ja mam tylko nadzieje ze tym razem kruszynka bedzie chciala wyjsc sama i nie wypnie sie pupcia na caly swiat... bardzo chcialabym normalnie urodzic.... jednak cesarka wiele zabiera...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry