• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
witaj Danusiu :)))

juz sobie obliczylam wszystko i wychodzi mi ze jestem w ciazy conajmniej 5 ygodni i 5 dni :):):):)

a termin mam na 30go marca 2010:-):-):-)

Cześć kochana :-)
Rany choć tu niech wyściskam mamusie :-)

No moja droga teraz to musisz na siebie uważać w końcu e-ciotka też ma coś do powiedzenia ;-)
Cieszę się i trzymam bardzo mocno kciuki za spokojne 9 miesięcy &&&& ;-)

5 tygodni? No to już fajnie :tak:

oj jak mysmy nie mialy okazji dawno porazmawiac :):):):) cos sie zgadac ostatnio nie mozemy;-);-);-)

No co prawda to prawda ale tak to jest jak na zmiany się robi teraz będe miała tydzień na rano to popołudniami na pewno będe tutaj :-)mąż ma na drugą więc chata wolna ;-)

Mam nadzieje, że mi łózko już przywiozą w tym tygodniu mija już 4 tygodnie a tu cisza :sorry2:

:* dziekuje Kochana :* alez ja sie za Toba stesknilam :)

dbam o siebie dbam :) juz powiedzialam w pracy zeby nie miec problemow bo sie boje zeby nic sie nie stalo... wszyscy bardzo dobrze to przyjeli wiec sie ciesze;-);-);-)

no ja juz mam ci powiem sporawy brzuszek ;-);-) widac jak sie zaokragla;-);-);-)

No co prawda to prawda ale tak to jest jak na zmiany się robi teraz będe miała tydzień na rano to popołudniami na pewno będe tutaj :-)mąż ma na drugą więc chata wolna ;-)

Mam nadzieje, że mi łózko już przywiozą w tym tygodniu mija już 4 tygodnie a tu cisza :sorry2:

oj ... o tych dostwawach to juz juz nawet nie mysle bo tutaj to mi juz bokiem wychodzi :))) ostatnio na plyty gipsowe czekalismy 4 tygodnie:angry::angry::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry